Consiliul Local Focșani și Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei” invită copiii să petreacă la evenimentul ”Copilărie, anotimp de vis!”. Spunem eveniment, deoarece anul acesta Ziua Internațională a Copilului va debuta pe 31 mai 2016 cu Festivalul de Cântec și Joc tradițional pentru copii ”Opincuța” – ora 17.00 la Cinematograful Balada. Tot la Balada, de la ora 13.00 va avea loc, în data de 1 Iunie, Concursul de Muzică Ușoară pentru copii ”Inocență de Copil”, organizat de către Centrul Cultural Vrancea în parteneriat cu Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei”.

Ziua Internațională a Copilului va începe, din Cartierul Sud, la ora 11.00 cu o Caravana a Copilăriei care va ajunge și în cartierul Bahne, la Gara și în Piața Unirii. De la ora 16.00 va începe pe scena din Piața Unirii programul special pentru copii ”Lumea basmelor Copilăriei” cu artiști ai Trupei Sky, cu artiști pe catalige, magicieni, personaje de basm etc.

De la ora 17.30 va avea loc un recital cu min-vedete din Vrancea, recital susținut de Giada Giardinelli, Anamaria Istudor și Sofia Maria Ciobanu.

Ulterior, Eduard Sandu va avea mai multe reprezentații cu stand –up de păpuşi, iar tinerii de la B 52 vor cânta de la ora 18.05. Dorian Popa va începe concertul vedetelor la Focșani, de la ora 18.55, iar apoi va urca pe scenă îndrăgita Alina Eremia – ora 19.45. Seara de 1 Iunie se va încheia magic la Focșani cu un concert excepțional al trupei Voltaj – ora 20.30.

Vezi si ultimul loc de munca publicat pe site: Post vacant – șofer autosanitară la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea

Articole relaționate