Ansamblul Folcloric “Ţara Vrancei” aniversează 20 de ani de activitate. Cu acest prilej, artiştii vrânceni au pregătit pentru iubitorii cântecului şi dansului popular un spectacol artistic aniversar ce va avea loc marţi, 8 decembrie 2015, la Sala Balada, începând cu ora 18.00.

Cele mai frumoase momente artistice din decursul celor 20 de ani de activitate vor fi interpretate de orchestră, solişti vocali, instrumentişti şi dansatorii ansamblului, dar și de invitaţi de onoare. Coregrafia spectacolului este semnată de Viorel Vatamaniuc, asistat de Elena Murgoci – Bălăucă, iar conducerea muzicală este asigurată de Marcel Ghinea. Directorul artistic al spectacolului este cântăreaţa Maria Murgoci.

Spectacolul este prezentat de Horia Gumeni şi va fi înregistrat de studioul TVR Iaşi care îl va difuza într-o ediţie specială. Accesul în sala de spectacole se face pe bază de invitaţii, acestea putând fi obţinute de la sediul Ansamblului “Ţara Vrancei” (Sala Balada). Informaţii suplimentare la telefon 0237. 212.625.

Articole relaționate