551 de locuri aprobate la școlile de subofițeri din cadrul Jandarmeriei Romane

551 de locuri aprobate la școlile de subofițeri din cadrul Jandarmeriei Romane

START! Cursa pentru cele 551 de locuri a început!
Anul acesta au fost aprobate spre școlarizare 551 locuri în cadrul școlilor de subofițeri după cum urmează:

  • 288 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, (trei locuri pentru romi și două locuri pentru alte minorități), dintre care 255 de locuri alocate Jandarmeriei Române și 33 de locuri altor structuri;
  • 263 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, (trei locuri pentru romi și două locuri pentru alte minorități), dintre care 250 de locuri alocate Jandarmeriei Române și 13 locuri altor structuri.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea cu sediul în Focșani, str. Mărăști, nr. 2, la numărul de telefon 0237/215303, interior 24535, în zilele lucrătoare între orele 08.00 – 16.00.

Toate detaliile necesare candidaților pot fi găsite accesând link-ul următor : http://www.jandarmeriavrancea.ro/admitere_invatamant_superior.htm precum și la avizierul unității.

Sursă: Facebook Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea

Articole relaționate

Anunț concurs evaluatori și monitorizare Suraia

Anunț concurs evaluatori și monitorizare Suraia

Anunț concurs evaluatori și monitorizare Suraia Primăria Comunei Movileni, județul Galați, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi temporar vacante de Evaluator