6 posturi vacante la Direcția pentru Statistică Vrancea

6 posturi vacante la Direcția pentru Statistică Vrancea

6 posturi vacante la Direcția pentru Statistică Vrancea

6 posturi vacante la Direcția de Statistică Vrancea

TELEFON DE CONTACT: 0237227140

Comunicat de presă

03.02.2021

Tema Recesământul Populației și Locuinței 2021- Recrutare personal

  1. Expert IA — 2posturi
  2. Expert I — 1 post
  3. Expert 1 – 1 post
  4. Referent debutant — 2posturi

În total la acest concurs din data de 05.02.2021 sau înscris 70 de persoane „Momentan un singur dosar a fost respins datorită faptului că nu avea vechimea necesară de 5 ani , specifică postului pentru care a aplicat, alti 12 au obligația să ne prezinte cazierul judiciar pâna în ziua desfășurari concursului , adica vineri 05.02 2021, altfel cei care nu vor aduce cazierul vor fi declarați respinși.

OBS 1.

Pentru postul de referent debutant ,O ani vechime la care puteau aplica și cei cu bacalaureat, avem înscriși 49 de persoane, adică aproximativ 25/1 loc

OBS 2.

Concursul se va desfășura în sălile Colegiului Economic Mihail Kogalniceanu , respectându-se toate regulile specifice situației de alertă în care ne aflăm, adică se va asigura distanțarea fizică , folosirea măștii pe toată perioada concursului, soluții dezinfectante folosite împotriva virusilor, termometru pentru verificare temperatura candidați și a membrilor comisiei de concurs.

OBS.3

Clasele unde se va desfășura concursul, sunt prevăzute cu sistem intern de monitorizare video, cu alte cuvinte se va filma integral toată procedura de desfășurare a concursului.

OBS.4

În hotărârea 286 din 23 martie 2011, articolul 21 ali. 16, prevede ca fiecare candidat care participă la concurs este obligat să nu folosească mijloace externe de consultare (telefon, copiuțe, servite, smartwatch, microcăști, etc.)

Respectarea acestor cerințe va fi verificată de președintele comisiei de concurs pe toată perioada desfășurării probelor (scris, interviu).


Vizualizează PDF-ul

SAU

Sună acum!

Vezi toată oferta de locuri din muncă în Focșani/ Vrancea publicată pe site-ul nostru.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email