Analize gratuite EKG la RITMICO Focșani

Sursa imagine: clinicile-ritmico.ro

Clinica Ritmico din Focșani demarează un program de screening cardiac gratuit. Astfel, în perioada 15 septembrie – 30 octombrie toți locuitorii cu adresa de domiciliu în Focșani vor beneficia de EKG gratuit, în baza buletinului de identitate.

Programul de funcționare va fi de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00. Consultațiile și investigațiile se vor putea face în baza unei programări telefonice la numărul de call-center 021.9966. Clinica este situată pe Bulevardul Unirii, nr. 45, vis-a-vis de Federal Coop.

“Ritmico este un proiect amplu de investiții în zona cardiologiei, principalul factor de mortalitate din România. Este cea mai mare investiție într-o rețea de clinici supranișate, supraspecializate de la noi din țară. Ne dorin ca în 5 ani, în fiecare județ din țară să existe o astfel de clinică unde pacienții să poată fi investigați și diagnosticați correct, monitorizați pro și post intervenție, fie că aceasta este minim invazivă, fie chirurgicală”, a spus managerul clinicilor Ritmico, Iulian Pleșcan.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email