Julie Mayaya, artista romanca cu origini congoleze, a fost revelatia show-ului Vocea Romaniei in anul 2012, cucerind inimile a milioane de romani.

Artista autohtona, dar si exotica totodata, promite un super recital in cadrul festivalului, unde isi va prezenta de altfel si primul sau EP de blues. Veti avea ocazia sa auziti in premiera piese care nu au fost inca aduse la cunostinta publicului. Este un live performer, lucru la care tine foarte mult si incurajeaza pe toti cei din aceasta industrie sa se prezinte doar live in cadrul concertelor, considerand acest aspect ca fiind o dovada de respect fata de public, fata de ceilalti muzicieni si muzica, in general, dar si fata de sine.

Julie va urca pe scena alaturi de Marius Pop Band (Chitara – Marius Pop si Cristi Copaciu, Chitara bass – Cristi Dragomir, Tobe – Roberto Porta) o formula de muzicieni elitist condusa de unul dintre cei mai buni chitaristi ai Romaniei, cu un nume rezonant in industria muzicala internationala – Marius Pop (singurul chitarist roman finalist al prestigiosului concurs international “Guitar Idol” si deasemenea primul chitarist roman acceptat ca instructor la GuitarMasterclass.net cel mai reputat site dedicate celor care vor sa aprofundeze chitara).

Sursa text: focsanibluesfestival.ro
Sursa imagine: https://www.facebook.com/MayayaJulie/ (TIM Film)

Articole relaționate

Concert Paula Seling în Focșani

Paula Seling împreună cu Ovi a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, şi la Eurovision 2014,