Secția pentru copii și tineret Oana-Diana Renea a Bibliotecii Județene Vrancea vă așteaptă, și în acest început de primăvară,  cu expoziții tematice și activități dedicate primăverii.

Desene originale, semnate de bibl. Roxana Făcăoaru, o selecție de poezie, imagini și volume inspirate de primăvară, compun expoziția intitulată Armonii de primăvară.

Doamnele, mămici sau bunici,  ce vor însoții copii la bibliotecă, vor primi în dar o felicitare realizată de colegele noastre bibliotecare.

Vă invităm la Secția pentru copii și tineret Oana-Diana Renea, unde în această lună vor fi derulate activități inițiate de bibliotecă sau în parteneriat cu următoarele unități școlare: Școala Ștefan cel Mare Focșani, Școala Duiliu Zamfirescu Focșani, Școala Nicole Iorga Focșani,  Grădinița nr.15 Focșani, Școala și Grădinița din localitatea Vidra. (coord. Secția pentru copii și tineret – bibl. Maria Cristina Olaru)

Articole relaționate

Laboratorul interactiv de idei civice

Ești adolescent și vrei să înveți despre comportamentul civic? Vrei să înțelegi mai bine rolul fiecărui actor pe scena democratică și juridică

Femeia, eterna lumină a lumii

La sediul central al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, doamnele bibliotecare au întâmpinat primăvara cu o expoziţie dedicată Femeii, surprinsă în ipostazele