Asociația Femeilor Ortodoxe a oferit daruri pentru 250 de copii

Asociația Femeilor Ortodoxe a oferit daruri pentru 250 de copii

Cu ocazia Zilei de Întâi Iunie, Asociația Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei (AFO-ABV) a oferit unui număr de 250 de copii din opt sate cărți, căpșuni și dulciuri, fiecare copil primind un pachet de cărți, o caserolă mare de căpșuni și mai multe prăjituri și bomboane de ciocolată.

AFO-ABV a realizat această acțiune în intervalul 29 mai – 2 iunie, cu sprijinul financiar al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, dar și al membrilor Asociației “Platforma Civică Împreună” care de doi ani realizează acest tip de acțiune la nivelul mai multor județe ale țării.

Președinta AFO-ABV, doamna Ana Săcrieru a spus cu această ocazie: ,,Biserica Ortodoxă Română realizează în Arhiepiscopia noastră o intensă acțiune socială prin mai mulți preoți implicați în acest tip de activități, dar și prin membrele asociației noastre. Mulțumim tuturor acelora care ne-au sprijinit în realizarea acestor tip de activități atât de necesare. Nu putem dovedi că suntem creștini, în afara prezenței noastre în viața celor care sunt în nevoi.”

AFO-ABV numără la nivelul Eparhiei peste 8000 de membre, iar acțiunile pe care le realizează se circumscriu scopului statutar subsumat misiunii de renaștere spirituală și de conștientizare a nevoii de într-ajutorare a semenilor.

Asociația Femeilor Ortodoxe a oferit daruri pentru 250 de copiiAsociația Femeilor Ortodoxe a oferit daruri pentru 250 de copiiAsociația Femeilor Ortodoxe a oferit daruri pentru 250 de copiiAsociația Femeilor Ortodoxe a oferit daruri pentru 250 de copiiAsociația Femeilor Ortodoxe a oferit daruri pentru 250 de copii

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email