Victor-Miron-semn-carte-și-Micul-PrințÎn cadrul “Târgului de Carte” 2014, organizat de Biblioteca Judeţeană Vrancea, din seria evenimentelor dedicate lansărilor de carte, vineri, 28 noiembrie 2014, ora 18.30,  în prezenţa tânărului autor Victor Miron, va fi prezentat publicului vrâncean volumul “Cărţile pe faţă”, apărut în 2014, la Editura Risoprint din Cluj-Napoca.

Volumul “Cărţile pe faţă” prezintă doar una din campaniile pe care le-a iniţiat Victor Miron  care se autocaracterizează ca fiind:  “un om care vede viața ca pe o călătorie, ca pe o experiență de învățare și care vrea să își transforme trăitul într-o artă.”

Victor Miron e idealist cu inițiativă și antreprenor. Are 14 ani… de când e cititor. E inițiatorul campaniei de promovare a lecturii “Cărțile pe față” și autorul cărții “Cărțile pe față”, autor narator în povestea Service-ului Auto IOVI, a inițiat campania de promovare a bunelor maniere în trafic “Pe drumul cel bun”, este co-fondator a mai multor startupuri: UseTogether, appFavorit.es și verificmasina.ro. A fost desemnat Social Media Influencer de către Book of success.ro.  Îi plac oamenii, autoironia și apusurile.

 “Autobiografică, stenică, deziderativă şi de-a dreptul imperativă, această surprinzătoare “poveste a mecanicului care (re)aduce cartea” are ingenuitatea, dar şi francheţea internauţilor de pe Facebook” – scrie prof. univ. dr. Mircea Muthu în cuvântul înainte al volumului “Cărţile pe faţă”.

“O mână de oameni, în timpul lor liber și fără resurse financiare, au reușit să pornească, în luna ianuarie a acestui an, o campanie de promovare a lecturii. În această carte, Victor  Miron, iniţiatorul campaniei, spune povestea primelor zece acțiuni din cadrul inițiativei și divulgă ce îl face pe el să citească minim o oră pe zi.

În carte o să citeşti despre povestea unui service auto cu bibliotecă, a unui cabinet stomatologic anticariat (anti-cariat), ce sunt localurile “à la carte”, de ce gratuități beneficiază cititorii, dar și despre oamenii publici care au susținut acest demers: Horia Roman Patapievici, Adrian Despot şi Andi Moisescu.

Aici puteți vedea trailerul despre carte:

“Banii din vânzarea cărţii sunt donaţi acestei campanii pentru susţinerea viitoarelor activităţi.” – www.cartilepefata.ro

Te aşteptăm, vineri, 28 noiembrie 2014, ora 18.30,  la “Târgul de Carte” din Focşani şi îl vei putea cunoaşte pe autorul campaniei şi al volumului “Cărţile pe faţă”.

(sursa: Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea)

Articole relaționate