Băcania Vrânceană: Descoperă gustul autentic al produselor tradiționale

Băcania Vrânceană: Descoperă gustul autentic al produselor tradiționale

Pe str. Mărășești nr. 25, se va deschide o nouă oază a produselor tradiționale românești: Băcania Vrânceană. Te invităm să fii parte dintr-o comunitate care susține producătorii locali și să te bucuri de gustul autentic al produselor tradiționale!

Băcania Vrânceană îți oferă o gamă variată de produse locale, de la legume 🥕 și fructe 🍒, până la delicatese precum brânzeturi tradiționale 🧀 și mezeluri fără E-uri 🥓. Ne mândrim să colaborăm cu furnizori de top precum Asociația producătorilor și păstrătorilor de tradiții din Vrancea și Bunătăți de pe Valea Buzăului.

Pe lângă varietatea de produse și gustul inconfundabil al acestora, Băcania Vrânceană își propune să ofere clienților săi o experiență autentică și plăcută. Personalul băcăniei este prietenos și gata să te ajute cu recomandări și informații despre produsele noastre tradiționale.

💡 Sfaturi pentru a te bucura la maximum de produsele locale 💡

Cunoaște proveniența produselor: Află mai multe despre furnizorii locali și despre metodele lor de producție pentru a te asigura că alegi produsele de cea mai bună calitate.
Încearcă să gătești rețete tradiționale românești: Folosește ingredientele pe care le găsești la Băcania Vrânceană pentru a experimenta și a redescoperi gusturile copilăriei.

Implică-te în comunitate: Urmărește pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/bacaniavranceana) și participă la evenimente și acțiuni de promovare a produselor locale.
📞 Contactează-ne pentru orice întrebări și informații suplimentare la numărul de telefon 0761 141 200.

Te așteptăm cu drag să descoperi Băcania Vrânceană și să sprijini producătorii locali! ✨

„Cumpără produse românești – susține producătorii locali”

Deschiderea Băcăniei Vrâncene – 29 martie 2023

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email