Dragi părinţi,

Joi 21.04.2016, la ora 18.00, la Sala Balada din Focşani, APOR Vrancea are bucuria de a-l avea din nou invitat pe părintele diacon Sorin Mihalache din Iaşi care va susţine conferinţa “Beneficiile vieţii spirituale în dezvoltarea copiilor”.
Părintele diacon Sorin Adrian Mihalache este licenţiat în matematică (Universitatea „Al. I. Cuza“ din Iaşi) şi în teologie ortodoxă şi din anul 2010 este doctor în Filosofie al Universităţii „Al. I. Cuza“ din Iaşi, cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei“. Are studii de master în filosofie, psihologie, fizică teoretică şi teologie ortodoxă. Este cadru didactic la Facultatea de Teologie din Iaşi, Secretar General al Centrului pentru Cercetări Interdisciplinare Avansate în Religie şi Ştiinţă (Univ. „Al. I. Cuza“ Iaşi) şi preşedinte al Asociaţiei pentru dialogul între Teologie şi Ştiinţă în România, sucursala Iaşi.
Este tatăl a trei copii şi are şi o bogată activitate în domeniul formării părinţilor de copii în spiritul învăţăturilor filocalice, valorificând în acelaşi timp cele mai noi descoperiri din domenii precum psihologia dezvoltării personale sau neuroştiinţele vieţii spirituale.
De-a lungul timpului a susţinut numeroase conferinţe şi a condus ateliere pentru formarea părinţilor printre care amintim: conferinţele în cadrul programului “Ai copil. Învaţă să fii părinte.”, “Atelier despre inteligenţa spirituală a copiilor”, “Cum să dezvolt inteligenţa copilului meu?” sau “Cum să antrenăm atenţia copiilor noştri?”.
După întâlnirea de anul trecut, primită cu multă bucurie de focşăneni, îl aşteptăm şi în acest an, cu mult interes, pe părintele Mihalache pentru un dialog despre dezvoltarea inteligentă a copiilor noştri, un dialog la care vă invităm pe toţi cu mult drag, să participaţi!

Articole relaționate

“Berzele” la Cinema Balada Focșani

Filmul “Berzele” va rula la Cinema Balada Focșani Sâmbătă, 4 martie 2017, orele 15:00. Tariful este de 5 Lei Berzele, clasicul mijloc