Lanţul de supermarketuri Billa va deschide un magazin în centrul Focşaniului, mai exact în locul magazinului Romarta, unul dintre cele mai cunoscute branduri comerciale ale municipiului, inaugurat în 1978. Compania Billa România, parte a colosului german REWE, a închiriat anul trecut jumătate din spaţiul de la fostul magazin Romarta iar acum se află în perioada obţinerii avizelor necesare deschiderii afacerii. “BILLA România va deschide un nou magazin la parterul centrului comercial Romarta din Focşani, în prima jumatate a anului 2014. Referitor la investițiile necesare pentru inaugurarea magazinului încă nu putem comunica suma finală. În acest moment, suntem preocupați să oferim clienților cele mai bune produse şi servicii în cadrul acestui nou magazin”, se arată într-un răspuns al companiei la o solicitare recentă a Ziarului de Vrancea. Deja Billa a demarat campania de angajări pentru noua locaţie comercială de la Focşani, condiţiile putand fi consultate pe site-ul www.billa.ro, la secţiunea “Lucrează cu noi”. Noul supermarket are deja un director, dar se mai caută un adjunct şef magazin, şef departament, primitor distribuitor, casier şef, casier, vanzător/ lucrător comercial, bucătar, personal curăţenie. “Toți cei care doresc să lucreze în cadrul companiei BILLA Romania pot depune CV-ul la adresa:
[sociallocker]
job@billa.ro.”
, ne-au mai informat reprezentanţii magazinului. Oficialii companiei au precizat că numai candidaţii care corespund cerinţelor vor fi contactaţi. De exemplu, pentru postul de Director Adjunct Magazin se cer studii superioare comerciale, experienţă într-o poziţie similară, cunoştinţe temeinice ale proceselor şi modului de lucru în retail, excelente abilităţi organizaţionale, de leadership şi de construire echipe, orientare către rezultate şi succes.

Adresa la care se pot trimite CV-urile: job@billa.ro

Sursa completa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588801156-billa-face-angajari-pentru-magazinul-din-focsani-vezi-unde-se-depun-cv-urile.html
[/sociallocker]

Articole relaționate