Brandul NOMASVELLO a inaugurat la Focșani al 51-lea centru de înfrumusețare

Franciza Nomasvello, cea mai mare rețea de saloane de infrumusetare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale, a deschis în Focsani al 51-lea centru.

Inaugurarea noului beauty center Nomasvello Focsani a avut loc sâmbătă, 26 octombrie, la eveniment participând atat persoane publice, cât și bloggeri și clienți dornici să testeze primii tratamentele inovatoare No+Vello.

Salonul este situat pe Strada Mihail Kogălniceanu, nr. 3, are un aspect modern și finisaje de înaltă calitate.

Locuitorii din Focșani pot beneficia din această lună de servicii premium de întreținere facială și corporală la prețuri unisex, care încep de la doar 18 euro pe zonă, pe ședință. Personalul este specializat, instruit după un protocol de lucru internațional, iar echipamentele de lucru utilizate sunt marca proprie și de ultima generatie.

Toți clienții care au luat parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de surprize dulci, de o tombolă cu premii atractive și de oferte de nerefuzat, cu până la 50% discount.

Echipa de specialisti Nomasvello Focșani oferă următoarele tratamente: epilare definitivă customizată, prin conceptul unic FUSION, cu laser dioda si IPL, rejuvenare cu lumina intens pulsată, terapii faciale Proskin și tratamente intensive pentru orice tip de ten, pe baza produselor profesionale Nomasvello. Aceste proceduri inovatoare sunt unisex si reprezintă soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele și urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă si pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță si eficiență.

Brandul Nomasvello a fost înființat în anul 2007, in Spania, și în prezent numără peste 1.200 de centre, regăsite în 16 tari de pe 3 continente și mai mult de 1 milion de clienți multumiți. No+Vello a intrat pe piața autohtonă în anul 2010, deschizând 51 de centre de înfrumusețare în doar 9 ani. Brandul No+Vello este prezent de 6 ani în Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Îngrijire Personală.

Nomasvello Focșani își așteaptă clienții cu campanii lunare atractive și cu abonamente personalizate, cu până la 58% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clienților, încă de la prima plată în centru. Mai mult, toți cei interesați beneficiază GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive și de Diagnoza Facială Woodlamp.

Frumusețea se îngrijește!

Contact:

Orar:

  • Luni – Sambata: 09:00 – 21:00
  • Duminica: 10:00 – 18:00

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email