Bursa Școlară Premium Porc Group 2016: ”Un laborator e-learning și premii individuale”

Compania Premium Porc Group anunță lansarea celei de-a IV-a ediții a ”Bursei Proiectelor Școlare” sub egida ”Ferma antreprenorială”. Premiile oferite de companie școlilor și elevilor care se vor înscrie în competiție sunt substanțiale, respectiv un laborator e-learning dotat cu PC-uri, imprimantă, proiector și rețea pe care compania îl va oferi unei școli dar și gadget-uri pentru elevii care vor participa la competiție, respectiv laptopuri și tablete. Pentru a câștiga premiile elevii trebuie să gândească și ulterior să își imagineze un proiect antreprenorial. Această temă își propune să dezvolte în rândul celor care participă inițiativa privată și abilitățile de a integra idei în cadrul unui proiect care, într-un final poate contura o idee de business.

Provocarea este adresată elevilor de gimnaziu (clasele V-VIII) din județul Vrancea. Aceștia trebuie să formeze o echipă compusă din opt elevi. Echipa trebuie să aibă un profesor coordonator!

Pentru a se înscrie în cadrul competiției de proiecte școlare ”Bursa Premium Porc” candidații trebuie să transmită, în perioada 14-30 noiembrie 2016, pe adresa de e-mail concurs@premiumporc.com următoarele:

• Numele și prenumele membrilor echipei;
• Numele echipei;
• Școala de proveniență a echipei;
• Numele proiectului antreprenorial;
• O fotografie relevanta si o scrisoare de intenție/descriere minimală a proiectului.

Descrierea proiectului și fotografia vor fi publicate pe pagina de Facebook a companiei și vor putea fi votate, votul fiind luat în calcul în cadrul jurizării. Pe data de 18 decembrie 2016 echipele înscrise în competiție își vor prezenta proiectele în cadrul unui Târg Specializat al Antreprenorului. Toți membrii echipelor care se înscriu în concurs trebuie să facă dovada ca au dat like paginii de Facebook/Premium-Porc-Group.

Cum poţi câştiga? Dacă echipa își dorește cu adevărat să câștige premiile oferite de compania Premium Porc Group atunci va avea nevoie de toți prietenii, colegii și toți membrii familiei deoarece toți vor trebui să viziteze Târgul Specializat al Antreprenorului și să voteze cu echipa pe care o susține. Proiectul câştigător va fi desemnat în baza următoarelor criterii:

• Numărul de like-uri primit de proiect pe pagina de Facebook (25%);
• Numărul de Voturi primit de la vizitatori pe parcursul Târgului Specializat al Antreprenorului (25%);
• Votul juriului (50%)
Cine se va afla în juriu?Juriul va fi format din următorii membri:
• Un reprezentant al companiei Premium Porc Group;
• Un reprezentant al ISJ Vrancea;
• Un reprezentant al Primăriei Municipiului Focșani;

Care sunt premiile? Școala din care provine echipa câștigătoare va fi dotată cu un laborator e-learning format din PC-uri, imprimantă și video-proiector, toate legate la o rețea care va fi finanțată tot de compania Premium Porc Group. De asemenea, vor fi acordate și alte cadouri, individuale, membrilor echipelor a căror proiecte nu vor obține punctajul maxim dar totuși vor prezenta idei de business de luat în calcul. Astfel, vor fi acordate următoarele două premii membrilor echipelor:

• Premiu pentru viziune – un laptop de ultimă generație pentru fiecare echipă;
• Premiu pentru inițiativă antreprenorială – o tabletă de ultimă generație pentru fiecare echipă;

Grupul de companii Premium Porc are încredere deplină că, prin talentul şi imaginaţia lor, elevii vor reuși să identifice și să crească cele mai ingenioase idei de business. Detalii suplimentare pot fi obținute urmărind pagina de Facebook a companiei, aici.

Premium Porc este un grup de companii înființat în 2006 cu activitate integrată în agribusiness și cu o experiență vastă în administrarea fermelor de porcine în sistem intensiv, folosind tehnologie și genetică daneză.

În primăvara acestui an, proiectul ”Bursa Proiectelor Școlare 2015” implementat de compania Premium Porc a fost premiat în cadrul galei CSR Romanian Awards.

Articole relaționate

August artistic Focșani 2021

🌞 E vară… e vremea vacanței, a luminii, a bucuriei, a zâmbetelor și a jocului‼️ ✅Primăria Municipiului Focșani organizează în zilele libere

Cod Roșu Hidrologic Vrancea

Cod Roșu Hidrologic Vrancea „În intervalul 19 iunie a.c., ora 20:00 – 20 iunie ora 09:00, se anunţă creşteri importante de debite