Cine nu-şi aminteşte cu nostalgie de copilăria aceea în care mama sau doamna educatoare ne aduna în jurul ei şi ne spunea o poveste? Cine nu-şi mai aminteşte acea magică formulă ,, A fost odată…” care ne conducea, agale, pe tărâmul basmelor, a fiilor de împărat, a prinţeselor şi a faptelor bune?

Noi, un grup de 8 educatoare ne dorim să aducem lumea poveştilor cât mai aproape de sufletul copiilor, dar şi de sufletul părinţilor, într-o perioadă în care tehnologia pare să ne ocupe din ce în ce mai mult timp.

Având experienţa activităţilor cu copiii, doamnele educatoare  Bălescu Roxana, Bratu Ioana, Brumaru Alina, Ciorăşteanu Mariana, Dima Doina, Dogaru Mihaela, Petrea Oana şi Sârbu Silvana, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor ,,Leopoldina Bălănuţă”-Focşani, au pregătit un spectacol dedicat celor mici, punând în scenă o piesă de teatru originală prin care doresc să atragă copiii dar şi părinţii spre teatru şi spre petrecerea timpului liber într-un mod plăcut şi educativ.

,,CĂLĂTORIA SPRE CUNOAŞTERE” este o poveste dramatizată scrisă pentru copii de doamna educatoare  Ciorăşteanu Mariana, în care suspansul se împleteşte cu momente bune de umor, oferind privitorilor un spectacol minunat, cu personaje dinamice şi situaţii simpatice şi neprevăzute.  Povestea a fost premiată cu  premiul Muzeului Naţional al Literaturii Române din Iaşi, în cadrul Concursului Naşional ,,Ion Creangă” de Creaţie literară, Ediţia XXV, 2017.

Dacă şi dumneavoastră consideraţi că merită să credeţi în visul nostru de a aduce lumea basmelor cât mai aproape de sufletele copiilor noştri, dar şi de sufletele noastre, vă aşteptăm cu drag la spectacolul ce va avea loc  la Casa de Cultură a Sindicatelor ,,Leopoldina Bălănuţă”,  în data de luni, 5 iunie 2017, la ora 18.00, pentru ca împreună să păşim în lumea lui ,,A fost odată…” .

Articole relaționate