Calculatorul tău este lent? Validsoftware Focșani oferă un serviciu de migrare sistem de operare pe SSD

Calculator lent


Calculator lent

Calculatorul tău este foarte lent? Validsoftware.ro Servicii Informatice Focșani oferă un serviciu de migrare sistem de operare pe SSD!

 

Fie că este vorba de un calculator mai vechi sau chiar unul nou, majoritatea acestora vin echipate cu o memorie internă de stocare de tip HDD.
Uită de timpul de așteptare enorm pentru deschiderea computerului și alege migrarea pe SSD!

Ce este un SSD…? SSD-ul este un mediu de stocare intern, practic evoluția bătrânului HDD.

Care sunt avantajele hard diskurilor de tip SSD?

SSD-urile sunt o memorie Flash dotată cu un procesor ceea ce înseamnă că vei beneficia de următoarele:
– viteză mult mai mare de transfer;
– este rezistent la șocuri, acesta neavând în componența sa părți mobile, drept pentru care chiar și după o „căzătură” datele tale posibil să fie în siguranță
– are o durată de viață mai mare, ceea ce garantează faptul că datele tale nu vor dispărea subit. De asemenea, dacă totuși este prea târziu, iar HDD-ul existent în echipament este inaccesabil, nu-ți face griji! Oferim dedicat soluția de recuperare date, dacă HDD-ul nu posedă probleme de natură mecanică!
– este foarte silențios;
– nu se încălzește (un avantaj foarte mare pentru laptopuri);
– consumă mai puțină energie, prelungind astfel în cazul laptopurilor durata bateriei.

Acum că ai aflat ce este un SSD, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să apelezi la specialiști!

Dacă pc-ul tău este o comoară plină de date importante și nu ai cum să renunți la ele, apelează la serviciul nostru dedicat pentru Migrare sistem de operare pe SSD în Focșani / Vrancea. Îți garantăm că datele tale vor fi în siguranță și în același loc datorită soluției software specializate în acest sens!

Care este costul acestui serviciu?

Prețul acestui serviciu este variabil între 150 și 200 lei, preț care nu include și SSD-ul (acesta este achiziționat separat).

Alege eficient – Alege soluția migrării datelor pe SSD.

De asemenea, validsoftware.ro – Servicii informatice Focșani oferă și servicii de achiziționare/ reînnoire domenii, găzduire site-uri, realizare site-uri de prezentare și magazine online, administrare site-uri, realizare aplicații web personalizate, fotografii de produs și locație, service IT software (inclusiv  servicii de instalare și configurare sisteme de operare + aplicații adiacente), precum și consultanță și suport tehnic IT remote.


CONTACTEAZĂ-NE!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email