Campionii binelui: O gală a excelenței pentru proiectele cu impact comunitar

Anunțăm cu bucurie evenimentul GALA Campionii Binelui, o gală de premiere dedicată proiectelor cu impact în comunitate. Această seară de sărbătoare va avea loc la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia, în data de 16 decembrie 2023, începând cu ora 18:00.
Campionii Binelui este mai mult decât o gală de premiere, este o sărbătoare a altruismului și dedicării celor care au inițiat și implementat proiecte cu impact pozitiv în comunitate. În cadrul evenimentului, vom celebra aceste proiecte care au adus schimbări semnificative în comunitatea noastră.

 

Îi invităm pe toți cei interesați să ni se alăture și să sărbătorească împreună cu noi la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia.
Pentru a face acest moment accesibil tuturor, Gala Campionii Binelui va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Ateneului https://www.facebook.com/ateneu.pastia.focsani.

Programul serii va cuprinde:
– Deschiderea Oficială: 18:00
– Prezentarea și ceremonia de premiere a Proiectelor Nominalizate: 18:30 – 20:00, cuprinzând:
– Moment de recunoștință și mesajul câștigătorilor
– Momente artistice susținute de colindători

Vă invităm să vă alăturați acestei seri speciale, în care vom celebra proiectele care au schimbat în bine comunitatea noastră. Gala Campionii Binelui este o ocazie de a recunoaște și de a onora dedicarea celor care aduc lumina în viața noastră de zi cu zi, demonstrând că DA, SE POATE!

Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia
Director – Marilena Șerbănuț

Focșani-Centrul de Implicare Civică
Bogdan Gabor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email