Centrul Cultural Vrancea, institutie aflată în subordinea Consiliului Judetean Vrancea, îi invită pe copii la petrecerea de 1 iunie, petrecere care va avea loc în Piata Unirii din municipiul Focşani.
Organizatorii au pregătit pentru copiii din Focşani o “Caravană a copilăriei” care se va desfăşura pe parcursul a cinci ore. Caravana, formată dintr-un număr de 30 de artişti costumati în personaje celebre de desene animate, va pleca din Piata Gării, va merge pe B-dul Gării şi strada Republicii, până în Piateta Teatrului, apoi se va întoarce pe B-dul Unirii până în Piata Unirii după care va pleca în Parcul Schuman şi apoi va merge pe B-dul Bucureşti până la Mausoleul Sud.

Artiştii vor interactiona cu copiii în toate locatiile, vor oferi baloane modelate, diplome şi cadouri surpriză. Toti copiii vor primi, gratuit, face-painting.

La ora 16.30 clovni, oameni cu catalige, personaje de basm şi actori pentru copii vor sosi în Piata Unirii unde vor recrea “Lumea basmelor copilăriei”. Copiii vor putea dansa cu personaje din desene animate, vor primi baloane modelate, trofee şi se vor putea întrece în concursuri de karaoke.
La ora 18.00 pe scena din Piata Unirii din Focşani va începe un spectacol artistic oferit copiilor. Pe scenă va urca Oana Radu, de la ora 18.00, iar Lavinia va sustine un recital de la ora 18.40. La ora 19.20 la Focşani va cânta îndrăgitul Fuego, iar spectacolul oferit copiilor de 1 Iunie se va încheia cu un recital excepțional semnat Delia&Band.

Tot de 1 Iunie, copiii sunt invitati să participe la mai multe competitii sportive care se vor organiza în municipiul Focşani. Astfel, la ora 9.00 are loc un turneu de tenis de câmp în Parcul Bălcescu, iar concomitent, la Clubul şahiştilor din Grădina Publică va avea loc un concurs de şah.

De la ora 10.40 în Piata Unirii va avea loc o demonstratie de baschet, iar de la 11.00 o competitie de atletism. La ora 12.00 copiii sunt aşteptati la un concurs de triciclete, iar între 12:00 – 12:30 are loc în Grădina Publică Festivalul concurs de muzică uşoară „Florile dragostei.

Sursa text: Pagina Facebook a CJ Vrancea

Articole relaționate