APOR Vrancea continuă seria de conferinţe cu o altă întâlnire care va avea tema “Cartea, instrument de formare a personalităţii copilului”. Conferința va fi susținută de scriitoarea Passionaria Stoicescu în data de 15.04.2016, ora 18.00, la Sala Balada din Focșani.

Passionaria Stoicescu este poetă, prozatoare, scriitoare de literatură pentru copii, traducătoare şi membră a Uniunii Scriitorilor din România(1976), Secţia Poezie. De-a lungul timpului a fost învăţător, profesor de limba română, instructor metodist, corector, apoi redactor la Editura Litera, lector de carte la Editura Ion Creangă, la Centrala Editorială şi la Editura Minerva (BPT), ziarist şi expert guvernamental în Guvernul României, Departamentul Informaţii.
Dna. Stoicescu este un foarte apreciat scriitor de literatură pentru copii cărora le-a dedicat 40 dintre operele sale. De-a lungul timpului a primit numeroase premii printre care amintim: Premiul Uniunii Scriitorilor din România (1996), pentru literatura pentru copii, Trofeul Micului Cititor(1985,Bucuresti, 1996, Deva, 2003,Bucuresti, 2013, Deva), Premiul Asociaţiei UNESCO „Iulia Hasdeu” (2002), Premiul Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti (2008).

Aşteptăm cu mult drag toti prietenii APOR la această întâlnire de suflet cu o mare iubitoare de copii!

Articole relaționate