Ion Durnescu , fragment din coloana infinitului neamului românesc, fragment de istorie vie, reper pentru generația tânără, generația care își descoperă valorile și drumul către viitorul nescris al patriei.

Astăzi 25 Aprilie 2020, noi, Centrul de Tineret Focșani suntem în sărbătoare alături de domnul colonel în rezervă Ion Durnescu, care împlinește 97 de ani. Împreună cu tinerii voluntari, colaboratori ai Centrului de Tineret îi urăm cu emoție un călduros “ La multi ani ! “ , mulți ani cu sănătate, în care îi vom fi alături cu venerație și sete de cunoaștere specifică vârstei noastre.

Col.(r). Ion Durnescu , veteran al celui de al II-lea război mondial, cetățean de onoare al orașului slovac Nove Mesto nad Vahom, unde a fost grav rănit în lupte la data de 5 mai 1945 , și cetățean de onoare al orașului vrâncean Mărășești, unde și locuiește, mai are multe lucruri să ne învețe, să ne împărtășescă și de aceea îl rugăm să ne fie învățător încă mulți ani de acum înainte.

Domnule col.(r) Ion Durnescu, vă mulțumim în numele nostru, al Centrului de Tineret Focșani, și în numele sutelor de tineri care ne trec pragul ! “ La multi ani ! “

Consilier Centrul de Tineret Focșani,
Orania ZDRÎNCU

Foto tinerii si dl.Durnescu Alaturi de dl.col.Durnescu

❤️ Abonează-te la canalul de Youtube invrancea.ro: https://bit.ly/2TUoygy
👍 Accesează pagina noastră de Facebook: https://bit.ly/3ey8OYw

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Monumentul Independenței din Focșani Coperta

Monumentul Independenței din Focșani

5 / 5 ( 11 votes ) Monumentul Independenţei din Focșani este situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr.15. Monumentul independenței fost ridicat

❤️ Abonează-te la canalul de Youtube invrancea.ro: https://bit.ly/2TUoygy
👍 Accesează pagina noastră de Facebook: https://bit.ly/3ey8OYw