Comunicat de presă: În apropierea Crăciunului alegem Campionii Binelui din comunitatea noastră

O comunitate se bazează pe oameni, pe exemple personale și de grup, pe reușite și realizări care să inspire, să bucure, să motiveze și să emoționeze.
Vrancea are oameni dedicați și pasionați, care prin acțiune și proiecte concrete reușesc să modeleze generații și să demonstreze că, atunci când există implicare, se poate face performanță.

Binele pe care acești oameni îl oferă, se întoarce în comunitate și o face mai închegată și mai puternică.

Pentru a evidenția oamenii și proiectele care aduc valoare, am ales ca pe 16 decembrie, la Ateneul Popular ”Mr. Gh.Pastia” din Focșani să premiem Campionii Binelui, în cadrul unei gale festive.
Evenimentul va fi organizat de Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia” în parteneriat cu Platforma comunitară – Focșani- Centrul de Implicare Civică .

Pentru reușita „Galei Campionii Binelui”, invităm comunitatea să se implice activ și să propună oameni, companii, instituții și asociații care au realizat proiecte pentru binele comunității. Propunerile vor putea fi făcute prin completarea formularului online (facebook, instagram, tik tok) – ”Campionii Binelui”, începând cu data de 27 noiembrie.
De asemenea, lansăm invitația și reprezentanților mass-media locale de a face, la rândul lor, nominalizări la categoriile Cultură, Educație, Social, Sănătate, Tineri&Generația +, dar și pentru categoria ”Proiectul anului 2023”.

Ne propunem să evidențiem și să promovăm proiecte cu impact, care vin din partea persoanelor private, a firmelor, a instituțiilor publice, a asociațiilor sau a unităților de învățământ, care au elemente de valoare comunitară.

”Gala Campionii Binelui” este un proiect dedicat Focșaniului și Vrancei, pentru a ne arăta nouă tuturor, lucrurile bune care se petrec lângă noi, de cele mai multe ori în liniște și fără a face vâlvă. Proiectul nostru este dedicat oamenilor minunați, dăruiți comunității, celor care fac diferența în viața noastră cotidiană și reprezintă modele pentru noi toți. Este important pentru sănătatea comunității noastre să îi cunoaștem pe acești oameni de bine, să le evidențiem realizările și să le mulțumim pentru efortul și implicarea lor. Mulți dintre acești Campioni ai Binelui sunt cei care șlefuiesc generațiile tinere și formează caractere.

Obiectivul acestui eveniment este de a crea un Community Hub, adică un loc unde să promovăm valorile și să generăm proiecte care să aducă Binele la noi în comunitate.
Este timpul să ne unim forțele și să facem ca evenimentul Gala Campionii Binelui să aibă cea mai mare semnificație și rezonanță în comunitate.
Le mulțumim tinerilor voluntari, care sunt parte activă în organizarea acestui eveniment unic.

Marilena Șerbănuț,
Manager Ateneul Popular “Maior Gh. Pastia”

Bogdan Gabor,
Platforma comunitară – Focșani- Centrul de Implicare Civică

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email