Fundatia Renasterea are deosebita placere sa va invite la conferinta de informare despre Campania de Diagnostic Mobil – Cancer de San si Col uterin din Focsani. Evenimentul are loc in data de 17 noiembrie 2016, la compania producatoare de textile Artifex, incepand cu ora 11.00.

Campania de Diagnostic Mobil – Cancer de San si Col uterin se desfasoara in Focsani, in perioada 5 octombrie – 5 decembrie, in parteneriat cu Roche Romania si Artifex. In cadrul acesteia, angajatele companiei Artifex, dar si locuitoarele orasului Focsani, beneficiaza gratuit de mamografii, teste Babes-Papanicolau si testarea glicemiei.

Va asteptam in data de 17 noiembrie, sa aflati mai multe informatii despre aceasta campanie de la doamna Mihaela Geoana, Presedinte Fundatia Renasterea, doamna Cristiana Copos, Vicepresedinte Fundatia Renasterea, domnul Bernard Cheere, Director General Artifex. Vor fi prezenti, de asemenea, medici, invingatoare in lupta cu cancerul si paciente care au beneficiat de serviciile campaniei.
Conferinta va fi urmata de o vizita la Unitatea de Diagnostic Mobil, unde se vor putea realiza interviuri cu cei prezenti.

RVSP
Cristina Rotaru, Fundatia Renasterea
E-mail: cristina.rotaru@fundatiarenasterea.ro
Telefon: 0756 713 650

Articole relaționate

August artistic Focșani 2021

🌞 E vară… e vremea vacanței, a luminii, a bucuriei, a zâmbetelor și a jocului‼️ ✅Primăria Municipiului Focșani organizează în zilele libere

Cod Roșu Hidrologic Vrancea

Cod Roșu Hidrologic Vrancea „În intervalul 19 iunie a.c., ora 20:00 – 20 iunie ora 09:00, se anunţă creşteri importante de debite