Conferință organizată sub egida Coaliției pentru Familie la Focșani

Pe data de 28 aprilie 2017 medicul Pavel Chirilă a susținut la Focșani conferința publică având tema SĂNĂTATEA FAMILIEI – FACTORI ACTUALI CARE O INFLUENȚEAZĂ.

Conferința a fost organizată de APOR Vrancea sub egida Coaliției pentru Familie, entitate apolitică, laică, alcătuită din 44 organizații ale societății civile, ce împărtășesc valori și obiective comune legate de ocrotirea familiei, respectiv organizații de protecția copilului, organizații de părinți, organizații de protecția persoanelor cu handicap și de pacienți, organizații de advocacy și media, organizații juridice, organizații de promovarea tradițiilor.

Dintre organizatiile internationale de apărare a drepturilor omului, demersurile Coalitiei pentru Familie au fost sustinute de: ADF International, European Center for Law and Justice, Liberty Counsel si Ordo Iuris.

Medicul Pavel Chirilă, profesor universitar în specialitatea Bioetică este membru în comitetul de inițiativă cetățenească privind propunerea de revizuire a Constitutiei, propunere care a obtinut în România peste 3.000.000 de semnături în cadrul unei proceduri validate de către Curtea Constitutională în data de 20 iulie 2016.

Subiectele de interes abordate în cadrul conferintei sustinute la Focsani au fost sănătatea viitorilor soti si părinti, relatiile dintre soti, profilaxia bolilor la copii, importanta bunei informări si a discernămantului în actul medical.

Următorul eveniment organizat de Coalitia pentru Familie în Vrancea este o dezbatere publică pe data de 11 mai 2017 ora 18,00 la Cercul Militar Focsani cu tema ,,Familia – factori actuali de destructurare a fundamentelor sale” la care sunt invitati să participe profesionisti din domeniul dreptului, educatie, medicină si oameni politici, dezbaterea fiind însă deschisă tuturor persoanelor preocupate de ocrotirea familiei si a valorilor sale.

Articole relaționate

August artistic Focșani 2021

🌞 E vară… e vremea vacanței, a luminii, a bucuriei, a zâmbetelor și a jocului‼️ ✅Primăria Municipiului Focșani organizează în zilele libere

Cod Roșu Hidrologic Vrancea

Cod Roșu Hidrologic Vrancea „În intervalul 19 iunie a.c., ora 20:00 – 20 iunie ora 09:00, se anunţă creşteri importante de debite