Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul matematică-informatică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;
  • cunoştințe de operare SIUI pentru sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 martie 2014, ora 10:00: proba scrisă;
  • 20 martie 2014, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea din Focșani, str. Cuza Vodă nr. 52bis, telefon 0237/227.714, interior 114.

Sursa: http://posturi.gov.ro/post/consilier-superiorcasa-de-asigurari-de-sanatate-vrancea/

Articole relaționate

Ofertă angajare recepționer în Focșani

Ofertă angajare recepționer în Focșani

Ofertă angajare recepționer în Focșani Societate comercială din Focșani angajează recepționer. Cerințe: Limba engleză Operare PC Pentru mai multe detalii ne puteți