Curtea de Apel Galați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Tribunalului Vrancea. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
[sociallocker]
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 9 ani. Dosarele se pot depune până la data de 5 martie, iar pe 18 martie va avea loc proba scrisă. Interviul va fi organizat pe data de 21 martie.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Curții de Apel Galați, din municipiul Galați, strada Brăilei, numărul 153, camera 116, telefon 0236.460.331, interior 244.

Sursa: http://www.monitorulvn.ro/articole/tribunalul-vrancea-are-nevoie-de-un-consilier-superior_2_158816.html
[/sociallocker]

Articole relaționate

Ofertă angajare recepționer în Focșani

Ofertă angajare recepționer în Focșani

Ofertă angajare recepționer în Focșani Societate comercială din Focșani angajează recepționer. Cerințe: Limba engleză Operare PC Pentru mai multe detalii ne puteți