Rotary Club VARANA Focșani organizează o acțiune caritabilă

Rotary Club VARANA Focșani organizează o acțiune caritabilă, pe data de 14 mai 2016, care constă în consultații medicale gratuite oferite tuturor pacienților fără venituri sau cu venituri mai mici de 1.000 lei/lună. Această inițiativă este posibilă datorită realizării unui parteneriat între Clubul Rotary VARANA Focșani și Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Popescu” din Focșani.

Când și unde va avea loc acțiunea caritabilă ?

Acțiunea va avea loc în ambulatoriul Spitalului Militar de Urgență din Focșani, pe 14 mai 2016, în intervalul orar 9.00 – 19.00.

Ce doctori vor efectua consultațiile gratuite ?

Consultațiile gratuite vor fi făcute de următorii medici specialiști: Dr. Adochiței Constantin – chirurg și ginecolog, Dr. Enache Veronica – oftalmolog, Dr. Laurențiu Bodolan – oftalmolog, Dr. Costan Radu – ortoped, Dr. Huzum Mihaela – ORL, Dr. Dumitrache Mădălina – neurolog, Dr. Ilie Mădălina – psihiatru, Dr. Ilie Olivian – medic de familie, Dr. Dumitrașcu Marian – medic de familie, competent ecografie, Dr. Popescu Decebal – internist și gastroenterolog și Dr. Buruiană Iulian – urolog.


Dovada veniturilor pacienților se va face pe baza cuponului de pensie, a fluturașului salarial sau, în cazul celor fără venituri, pe baza unei adeverințe de la primărie. Menționăm că NU este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie. Prin acest mesaj Clubul Rotary VARANA face un apel la toți medicii de familie din județul Vrancea care au pacienți cu situații financiare precare să îi informeze și să-i trimită pe 14 mai 2016 la Spitalul Militar de Urgență din Focșani pentru consultații medicale gratuite.

Cu speranța că această acțiune caritabilă va veni în folosul celor care au cea mai mare nevoie de ea, vă așteptăm împreună cu medicii implicați în proiect la consultațiile medicale gratuite, pentru o sănătate mai bună!

Sursă text: Clubul Rotary VARANA Focșani

Articole relaționate

August artistic Focșani 2021

🌞 E vară… e vremea vacanței, a luminii, a bucuriei, a zâmbetelor și a jocului‼️ ✅Primăria Municipiului Focșani organizează în zilele libere

Cod Roșu Hidrologic Vrancea

Cod Roșu Hidrologic Vrancea „În intervalul 19 iunie a.c., ora 20:00 – 20 iunie ora 09:00, se anunţă creşteri importante de debite