În Săptămâna Altfel, preșcolarii de la Grădinița cu P.P. Nr. 17 din Focșani și anume cei de la grupa mare B – însoțiți de doamna educatoare Elena-Daniela Baneș – și cei de la grupa mijlocie B – însoțiți de doamna educatoare Elena-Adriana Cherciu – au vizitat pentru prima oară sediul Bibliotecii pentru Copii Vrancea. Printre zâmbete, chicoteli și răspunsuri super simpatice la întrebările adresate de doamna bibliotecară, copiii au aflat lucruri interesante despre bibliotecă, autori și despre cele mai frumoase povești. Au dat dovadă de multă istețime răspunzând la ghicitorile pregătite de doamnele bibliotecare, au dansat și s-au distrat pe muzica celor de la Gașca Zurli.

Dacă le-a plăcut? Foarte, foarte mult! Au promis solemn că se vor întoarce cu părinții lor să-și facă permis și să frunzărească cele mai interesante (și groase) cărți despre dinozauri, sistemul solar și alte domenii care le stârnesc curiozitatea.

Articole relaționate

Monumentul Independenței din Focșani Coperta

Monumentul Independenței din Focșani

Monumentul Independenţei din Focșani este situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr.15. Monumentul independenței fost ridicat la iniţiativa generalilor Gheorghe Macarovici şi Ion