fbpx

Copiii de la Grădiniţa 17 în vizită la Biblioteca pentru Copii Vrancea

În Săptămâna Altfel, preșcolarii de la Grădinița cu P.P. Nr. 17 din Focșani și anume cei de la grupa mare B – însoțiți de doamna educatoare Elena-Daniela Baneș – și cei de la grupa mijlocie B – însoțiți de doamna educatoare Elena-Adriana Cherciu – au vizitat pentru prima oară sediul Bibliotecii pentru Copii Vrancea. Printre zâmbete, chicoteli și răspunsuri super simpatice la întrebările adresate de doamna bibliotecară, copiii au aflat lucruri interesante despre bibliotecă, autori și despre cele mai frumoase povești. Au dat dovadă de multă istețime răspunzând la ghicitorile pregătite de doamnele bibliotecare, au dansat și s-au distrat pe muzica celor de la Gașca Zurli.

Dacă le-a plăcut? Foarte, foarte mult! Au promis solemn că se vor întoarce cu părinții lor să-și facă permis și să frunzărească cele mai interesante (și groase) cărți despre dinozauri, sistemul solar și alte domenii care le stârnesc curiozitatea.

Articole relaționate

Tineri absolvenți la Jandarmeria Vrancea

Șase tineri absolvenți ai ,,Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi” din Fălticeni au intrat în rândul oamenilor de arme fiind repartizaţi la Inspectoratul