Ediţia din acest an a Ligii Naţionale de handbal masculin a avut un început mai mult decât promițător pentru CSM Focșani. Echipa noastră a fost la 5 secunde distanță de o victorie împotriva Stelei (scor 29-29).

CSM Focșani a jucat extrem de bine, dominând adversarii tot meciul. În minutul 11, CSM Focşani conducea deja cu 7-3. Echipa vrânceană a condus până în ultimele 5 secunde, când Ionuţ Georgescu a egalat dintr-o aruncare de la 7 metri, stabilind astfel soarta meciului.

”Meritam victoria, am scăpat-o printre degete în ultimele minute. Sunt supărat pe anumite faze, pe anumite decizii, sperăm ca pe viitor să fie mai bine”, a declarat Viorel Ciubotaru, antrenorul CSM Focşani pentru TVR.

”Este o remiză smulsă din noroc, nu pe fondul unui joc bun. Sper că a fost doar un accident, iar lucrurile să se pună cap la cap cât mai repede”, a susţinut şi managerul Stelei, Andrei Cian.

Miroiu şi Popa au fost principalii marcatori ei echipei CSM Focşani, fiecare cu câte 7 goluri. De partea cealaltă a ieşit în evidenţă Ionuţ Georgescu, cu 9 goluri.

Articole relaționate