„Cupa Viilor Domnești” 2019 – Odobești, Vrancea

Orașul Odobești va găzdui sâmbătă, 28 septembrie 2019, începând cu ora 08.00, a 4-a Etapă Națională de Enduro-Cross „Cupa Viilor Domnești”. Din pasiune pentru sportul cu motor, dar și cu scopul de a-l face cunoscut, iubit și respectat, Primăria Odobești, ACS Odobești și Federația Română de Motociclism adresează tuturor celor interesați, invitația de a participa și susține acest eveniment sportiv.

Este deja o traditie ca în luna septembrie, orașul Odobești să fie gazda competiției, de Enduro-Cross „Cupa Viilor Domnești” pentru motociclete, quad-uri și ATV-uri, împărțite în trei clase: hobby, profi și expert. Anul acesta, traseul va avea 14 km cu obstacole și poteci în pădure, apă, și obstacole artificiale și naturale care le vor pune la încercare sportivilor, calitățile sportive și puterea motoarelor. Timpul de parcurs este de 1h pentru Hobby, 1,5h pentru Profi și 2h penru Expert. ACS Odobești este primul club sportiv din județ, care a înființat o secție moto și a participat cu succes la competițiile naționale și europene la mai multe categorii, prin piloții: Daria Gănescu- Supermoto, Florin Bîrlădeanu și Iulian Trifan – viteză, George Patic, Nicu Patic, Lică Mălureanu, Adrian Palade, Cosmin Minculescu –Enduro.

„Lucrăm la ultimele detalii în ceea ce priveşte competiția, pentru că este nevoie de o pregătire specială a evenimentului din toate punctele de vedere. Împreună cu Consiliul Județean Vrancea, IPJ Vrancea, I.S.U., Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, Salvamont Vrancea, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și Federația Română de Motociclism vom asigura toate condițiile necesare organizării etapei naționale de enduro-cross, „Cupa Viilor Domnești”. Și-au anunțat prezența aproximativ 70 de participanți. Anul acesta va avea loc pe lângă întrecerea sportivă și o intalnire a motociclistilor din intreaga tara- „Moto Bike Fest”, urmată de o caravana moto prin centrul orașului. Având toate aceste „ingrediente”, invităm publicul spectator să ni se alăture în număr cât mai mare pentru a se bucura de momente pline de adrenalină și spectaculozitate”, a declarat Daniel Nicolaș, primarul orasului Odobești.

Președintele ACS Odobești secția moto – Georgian Mocanu: „Ne dorim prin acest eveniment sportiv să atragem sportivi și pasionați din toată țara să viziteze orașul Odobești, frumusețile județului și să promovăm zona viticolă. Doar prin asemenea evenimente sportive vom face cunoscută zona frumoasă pe care o avem. Mulțumim partenerilor și sponsorilor noștri care ne ajută să organizăm Cupa viilor Domnești: Edil Dan Construct-Sponsor principal, Green Garden Resort Odobești, Ursus, Coca Cola, Vincon, Paco, Aurora, Ndt Testing, Barady, Lex Protect, Moripan, Tenuta Odobesti, B-life, Scoala de soferi Moisa, Casa Bologna, Rix caffe, Bilka, General Autocom, Trattoria Da Giuseppe , Stone Park, validsoftware.ro – Servicii informatice Foșani, Asclepyos Farm, Geosport.”.
Vă așteptăm să faceți cunostință cu campionii României!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email