„Dăruim, zâmbete și bucurii!” de Sfintele Sărbători de Paști

Sâmbătă, 27 aprilie echipa „Împreună cu voi alaturi de voi putem face minuni”, coordonată de Costel Bocu din Odobești, s-a aflat în satele din Vrancea pentru a împărți alimente, hăinuțe și dulciuri copiilor, bătrânilor și familiilor nevoiașe .
Mesajul lor a fost „Dăruim, zâmbete și bucurii!” de Sfintele Sărbători de Paști.

Drumul anevoios nu ne-a împiedicat să ajungem acolo unde ne-am propus în satele Titila și Hotaru de la Andreiașu de Sus. După ploile căzute zilele trecute am urcat mai greu , neavând mașini performante dar am reușit !

Am „colindat” căsuțele copiilor și bătrânilor ce ne așteptau și cum noi i-am obișnuit an de an și nu numai în pragul sărbătorilor , sa le pășim pragul .
Au fost familii din Butucoasa, Andreiașu de sus – Titila și Hotaru , Reghiu , Mera , Unirea Odobești și am încheiat la Căminul de bătrâni de la Odobești unde ne așteptau 35 de bunici .

„Scopul nostru principal în viața este de a ajuta pe alții. Și dacă nu-i poți ajuta, cel puțin nu le face rău”. Dalai Lama
Aceste acțiuni nu pot avea loc fara sprijinul prietenilor care mereu sunt alaturi de mine și lucrul în echipa mereu da roade .

Am împărțit bucurii și zâmbete familiilor nevoiașe și asta sa putut vedea pe chipul lor .

Ne rugăm să fim sănătoși sa fie sănătate să mai putem face asemenea fapte . Daca avem sănătate le putem face pe toate .

O echipă nu este un grup de oameni care lucrează împreună .
O echipă este un grup de oameni simplii care au încredere unii în alții !
Mulțumesc tuturor prietenilor, oamenilor simplii ce mi-au fost alaturi și de această dată .
Le doresc sănătate , bucurii pace și liniște sufletească alaturi de cei dragi și dacă tot suntem în preajma Sfintelor Sărbători de Paște le doresc un Paște liniștit și binecuvântat !
Cu mult RESPECT, Cos Cos !

…am învățat să fiu mulțumit în orice împrejurare m-aș afla. Știu ce înseamnă să fii sărac și știu ce înseamnă să ai din belșug 😢. Am învățat secretul de a fi mulțumit în orice situație – fie sătul, fie flămând, fie în belșug, fie în nevoie…😇.
Cu plecăciune mă închin în fața domniilor voastre!

„Fiecare om trăiește cum poate și cum vrea. Unii trăiesc cu răutate, alții cu invidie! Noi trăim cu gândul că in viață, fiecare primește ceea ce merită! Dacă semeni vânt, culegi furtună, iar noi iubim soarele!”
Să nu uităm că în fiecare zi putem fi mai buni!

„Ce faci pentru tine , dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pe veșnicie!”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email