Degresant Universal Chante Clair

Degresant Universal Chante Clair
Degresant Universal Chante Clair
Degresant Universal Chante Clair Italia Magazin Italian

Linia Degresant Universal Chante Clair Clasic

Degresant Universal Chante Clair, datorită formulei sale super-puternice, degresează și curăță temeinic toate tipurile de murdărie, chiar și cele mai încăpățânate, de pe toate suprafețele. Ideal chiar și pe țesături. Spray-ul special care funcționează și cu capul în jos vă permite să ajungeți în cele mai inaccesibile puncte fără a întoarce casa cu susul în jos și fără să faceți cascadorii ciudate. Îl puteți folosi pe orice, chiar funcționează peste tot. De astăzi Degresantul Universal funcționează într-un mod practic, confortabil și rapid chiar și cu capul în jos până la ultima picătură. Degresantul Universal Chante Clair este potrivit pentru oțel, țesături și ceramică.

Produse din categoria degresant universal Chante Clair Clasic:

Linia Degresant Universal Chante Clair cu Bicarbonat

Degresantul cu Bicarbonat degresează și curăță temeinic toate tipurile de murdărie, chiar și cele mai încăpățânate, de pe toate suprafețele. Formula sa specială îmbogățită cu bicarbonat asigură o curățare strălucitoare și fără urme. Ideal chiar și pe țesături. Spray-ul special care funcționează și cu capul în jos vă permite să ajungeți în cele mai inaccesibile puncte fără a întoarce casa cu susul în jos și a face cascadorii ciudate. Îl folosești pe orice, chiar funcționează peste tot. Are un miros neutru. Degresantul Chante Clair cu bicarbonat este potrivit pentru oțel, țesături și ceramică.

Produse din categoria degresant universal Chante Clair Clasic:

Linia Degresant Universal Chante Clair Dezinfectant

Degresantul Universal Dezinfectant Chante Clair combină acțiunea eficientă de degresare cu dezinfecția completă a tuturor suprafețelor tratate, îndepărtând 99,99% din bacterii. Potrivit în bucătărie pe aragaz și în frigider, în baie pe obiecte sanitare și gresie și, de asemenea, ca pre-tratament pe îmbrăcăminte. Degresantul dezinfectant Chante Clair este potrivit pentru oțel, țesături și ceramică.

Produse din categoria degresant dezinfectant Chante Clair:

Despre magazinul Italian Supermarketitalian.ro

Magazinul Italian SupermarketItalian din Focșani a luat naștere în 2017 și comercializează produse import direct din Italia.

Magazinul nostru online este permanent în curs de extindere a gamei de produse. Suntem bucuroși să aducem mărcile italiene, atât de cunoscute atât în străinătate, cât și în România, direct din țara de origine, astfel încât calitatea produselor noastre este 100% italiană.

Suntem o afacere de familie, în care o echipă tânără, ambițioasă și dedicată vă aduce cele mai bune produse din Italia în România, astfel încât să vă bucurați de cea mai plăcută experiență. Suntem în permanență în căutarea celor mai bune produse pe care să le oferim clienților noștri! Încercăm în permanență să avem prețuri cât mai bune, produse de cea mai bună calitate și o livrare rapidă către dvs.! Dispunem totodată de posibilitatea de vă oferi produse import direct Italia în sistem de distribuție, la prețuri avantajoase.

Doriți să comandați produse italiene online? O puteți face acum, direct din magazinul nostru online! Avem o gamă largă de articole, de la produse de curățenie, până la produse alimentare, astfel încât să găsiți tot ce ai nevoie pentru a aduce experiența italiană în casa dumneavoastră!

Contact:

 

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email