Descoperă Crama Giurgea: Tradiție și Inovație în Inima Dealurilor Vrancei

Situată în comuna Jariștea din Vrancea, Crama Giurgea își deschide porțile pentru a vă oferi o experiență unică în lumea vinurilor de calitate. Fondată în 1992, dar sprijinită pe o tradiție de generații, crama este o afacere de familie care pune accent pe calitate și pe respectul față de natură și tradiție. Descoperiți mai multe despre această perlă a viticulturii românești pe pagina principală.

Vinurile de la Crama Giurgea sunt cultivate pe o plantație veche de peste 45 de ani, oferind astfel o bogăție impresionantă de arome și un gust inconfundabil. Solul fertil din regiunea Dealurile Vrancei, combinat cu expunerea sudică ideală, contribuie la producerea unor vinuri cu un caracter distinctiv, plin de aciditate, arome și catifelare. Aflați mai multe despre podgoria noastră aici.

În ultimii ani, crama a trecut printr-un proces de retehnologizare, adoptând metode moderne de vinificație care includ fermentarea mustului în tancuri de inox cu temperaturi controlate meticulos. Acest proces tehnologic avansat a îmbunătățit semnificativ atât productivitatea, cât și calitatea vinurilor produse. Gama de vinuri albe de la Crama Giurgea este proaspătă și vibrantă, ideală pentru orice ocazie, în timp ce vinurile roșii sunt echilibrate și corpolente, reflectând specificul zonei.

Pentru cei care preferă o opțiune mai practică, crama oferă și vinuri îmbuteliate în sistem BAG-IN-BOX de diverse dimensiuni, perfecte pentru păstrare și consum pe termen lung. Explorați întreaga selecție de vinuri aici.

Vă invităm să vizitați Crama Giurgea pentru a cunoaște o parte din istoria și cultura vinului românesc. Pentru detalii despre localizare și contact, accesați pagina de contact a site-ului nostru. Nu ratați ocazia de a degusta vinuri care aduc în pahar esența unui terroir unic și a unei pasiuni transmise de-a lungul generațiilor.

Păstrați legătura cu tradiția vinicolă a României la Crama Giurgea, unde fiecare strop de vin povestește despre bogăția și diversitatea viticulturii din Dealurile Vrancei.

Detalii de contact:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email