Detergenți Concentrați de Vase Dual Power Import direct Italia

Detergenți Concentrați de Vase Dual Power Import direct Italia

Dual Power este o marcă Italchimica. Italchimica produce detergenți pentru uz profesional încă din 1975. Compania, cu o producție extrem de inovatoare, a fost dezvoltată cu succes, devenind astfel unul dintre liderii din domeniul său de activitate, la nivel internațional. Italchimica s-a dezvoltat și consolidat și prin achiziționarea în 2006 a sucursalei de detergenți profesioniști a companiei INDIA, una dintre cele mai importante companii din sectorul profesional care a produs detergenți încă din 1932.

Supermarketitalian.ro comercializează următoarele produse din categoria Detergenți Concentrați de Vase Dual Power: Detergent concentrat vase Dual Power cu lămâie, Detergent concentrat vase Dual Power cu bicarbonat și salvie, Detergent Concentrat Vase Dual Power Delicato Mani Pantenolo, Detergent concentrat vase Dual Power cu citrice, Detergent Vase Dual Power cu Lămâie Verde
Detergent Concentrat Vase Dual Power cu Aloe si Rodie, Sare de curățat mașina de spălat vase Dual Power, Detergent Concentrat Vase Dual Power Ecologic.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la:

Vezi și alte articole publicitare din Vrancea aici.


Accesează website-ul supermarketitalian.ro

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email