Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea

Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea

Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea

Bună ziua, pasionaților de mașini și entuziaștilor auto! În lumea în continuă schimbare a industriei auto, Deztom Dezmembrări este aici pentru a vă satisface nevoile de piese auto, oferindu-vă o soluție rapidă și economică. Cu o experiență vastă în domeniul dezmembrărilor auto, suntem mândri să vă prezentăm site-ul nostru, https://deztom-dezmembrari.ro, unde veți găsi o selecție impresionantă de piese auto de calitate la prețuri competitive.

O gamă variată de piese auto de înaltă calitate

Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea se remarcă prin gama sa largă de piese auto provenite din dezmembrări, care acoperă o multitudine de mărci și modele de mașini. Indiferent dacă aveți nevoie de o piesă de motor, de sistemul de frânare, de suspensie sau de caroserie, Deztom Dezmembrări vă oferă acces la o colecție vastă de piese auto, toate testate și verificate înainte de a fi puse în vânzare. Ne străduim să ne asigurăm că toate piesele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, astfel încât să puteți să vă bucurați de performanțe optime ale vehiculului dvs.

Prețuri competitive și servicii de încredere

La Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea, știm că prețul este un factor important în alegerea pieselor auto. De aceea, ne concentrăm pe oferirea celor mai competitive prețuri de pe piață, fără a compromite calitatea. Alegeți Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea pentru a obține o valoare excelentă pentru banii dvs., îmbinând economia cu performanța.

Platforma noastră intuitivă și eficientă

Site-ul nostru, https://deztom-dezmembrari.ro, este proiectat să ofere o experiență de navigare plăcută și eficientă pentru utilizatori. Cu un sistem de căutare inteligent și opțiuni de filtrare avansate, puteți găsi rapid și ușor piesele potrivite pentru mașina dvs., fără a pierde timp în căutări inutile. În plus, Deztom Dezmembrări își actualizează constant inventarul pentru a se asigura că aveți acces la cele mai recente piese și modele disponibile pe piață.

Contactați-ne pentru mai multe informații și asistență

Echipa noastră dedicată de profesioniști de la Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea este întotdeauna pregătită să vă ofere asistență și să vă răspundă la întrebări. Nu ezitați să ne sunați la 0760.322.886 sau să ne contactați prin pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/DEZTOMAUTO, pentru a obține informații suplimentare sau a primi sfaturi personalizate în funcție de nevoile dvs. specifice.

Vizitați site-ul nostru și descoperiți ofertele disponibile

Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea este alegerea ideală pentru cei care caută piese auto de calitate la prețuri accesibile. Vă invităm să vizitați site-ul nostru, https://deztom-dezmembrari.ro, și să explorați gama noastră vastă de produse și servicii. Cu Deztom Dezmembrări, veți descoperi un partener de încredere, care își pune clienții pe primul loc și se străduiește să ofere o experiență de cumpărare excelentă.

Achiziționarea pieselor originale din dezmembrări auto este o alternativă inteligentă și rentabilă la piesele noi, oferindu-vă oportunitatea de a obține componente de calitate la prețuri semnificativ mai mici. La Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea, ne dedicăm promovării unei abordări durabile în industria auto, susținând reciclarea și reutilizarea pieselor care încă funcționează perfect.

Alegând piesele noastre auto de la Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea, nu numai că economisiți bani, dar contribuiți și la protejarea mediului înconjurător prin reducerea deșeurilor și resurselor consumate în producția de piese noi. Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea se angajează să ofere clienților săi doar piese originale, garantând astfel performanța și durabilitatea acestora.

Prin combinarea calității originale cu avantajele dezmembrărilor auto, Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea se asigură că vă oferă o soluție excelentă pentru a menține mașina dvs. în condiții optime, fără a vă goli buzunarele. Explorați oferta noastră și descoperiți avantajele pe care le puteți obține prin alegerea Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea ca furnizor de încredere pentru piesele dvs. auto.

În continuarea articolului referitor la Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea, ne vom concentra pe diferitele categorii și subcategorii de componente auto, care pot fi esențiale pentru funcționarea corectă și aspectul estetic al vehiculului dvs. Așadar, să analizăm mai în detaliu fiecare categorie și subcategorie:

 1. ELEMENTE CAROSERIE: Caroseria este cadrul structural al unei mașini și include diverse componente care contribuie la forma, funcția și estetica vehiculului.
  • Aripă: Aripile sunt părțile exterioare ale caroseriei care acoperă roțile și contribuie la estetica și aerodinamica mașinii.
  • Bară protecție: Barele de protecție sunt montate în față și în spatele vehiculului pentru a absorbi impactul în caz de coliziune, protejând astfel structura caroseriei și ocupanții.
  • Capotă protecție: Capota protejează compartimentul motor și este montată în fața vehiculului. Este o componentă importantă din punct de vedere estetic și funcțional.
  • Diverse elemente caroserie: Această subcategorie include orice alte componente ale caroseriei, cum ar fi panourile laterale, pragurile și alte elemente structurale.
  • Jante aliaj / tablă: Jantele aliaj sau tablă reprezintă partea exterioară a roții și sunt responsabile pentru susținerea anvelopelor și pentru estetica vehiculului.
  • Macara geam: Macaralele de geam permit ridicarea și coborârea geamurilor laterale ale mașinii și pot fi manuale sau electrice.
  • Oglindă: Oglinzile exterioare și interioare sunt esențiale pentru vizibilitate și siguranța șoferului, permițând vizualizarea traficului din spate și din laterale.
  • Ornamente protecție: Ornamentele de protecție sunt elemente estetice și funcționale care protejează caroseria de zgârieturi și alte daune.
  • Rezervor combustibil: Rezervorul de combustibil stochează benzina sau motorina necesară pentru funcționarea motorului și este, de obicei, amplasat sub caroserie sau într-un compartiment special.
  • Sistem curățire parbriz: Sistemul de curățare a parbrizului include ștergătoarele, pompa de apă și duzele care pulverizează lichidul de parbriz pentru a îndepărta murdăria și apa de pe parbriz.
  • Sistem iluminare: Sistemul de iluminare include farurile, stopurile, semnalizatoarele și alte lumini exterioare care permit vizibilitatea pe timp de noapte și semnalizarea intențiilor șoferului.
  • Sistem închidere ușă: Mecanismele de închidere a ușii asigură o închidere sigură și etanșă a ușilor mașinii, protejând astfel ocupanții și păstrând integritatea structurii caroseriei.- Uși: Ușile permit accesul în interiorul mașinii și sunt componente importante ale caroseriei din punct de vedere funcțional și estetic.
   – Vas lichid: Vasul de lichid este un recipient folosit pentru a stoca lichidele esențiale pentru funcționarea vehiculului, cum ar fi lichidul de răcire, lichidul de frână și lichidul de parbriz.
 2. ELEMENTE MOTOR: Motorul este inima mașinii și include numeroase componente care permit transformarea combustibilului în energie mecanică.- Aer condiționat: Sistemul de aer condiționat răcește și deumidifică aerul din interiorul mașinii, asigurând un confort sporit pentru ocupanți.
  – Carcase filtre: Carcasele de filtre protejează filtrele de aer, ulei și combustibil de contaminanți externi, asigurând astfel funcționarea optimă a motorului.
  – Furtune conducte: Furtunurile și conductele transportă fluide esențiale în întregul motor, cum ar fi combustibilul, uleiul și lichidul de răcire.
  – Injecție: Sistemul de injecție controlează livrarea precisă a combustibilului în cilindrii motorului, optimizând performanța și eficiența motorului.
  – Piese chiuloasă: Componentele chiuloasei includ supapele, arborele cu came și alte piese care controlează admisia și evacuarea gazelor în și din cilindri.
  – Piese motor: Această subcategorie include toate componentele interne ale motorului, cum ar fi pistonii, biela și cilindrii.
  – Sistem evacuare: Sistemul de evacuare gestionează evacuarea gazelor rezultate din arderea combustibilului în motor, reducând zgomotul și emisiile poluante.
  – Sistem încărcare: Sistemul de încărcare include alternatorul, care generează electricitate pentru a încărca bateria și a alimenta sistemele electrice ale mașinii.
  – Sistem pornire: Sistemul de pornire include demarorul și bateria, care lucrează împreună pentru a pune în mișcare motorul atunci când se pornește mașina.
  – Sistem răcire motor: Sistemul de răcire reglează temperatura motorului, menținând-o într-un interval optim, pentru a preveni supraîncălzirea și uzura prematură a componentelor.
  – Sistem recirculare gaze: Sistemul de recirculare a gazelor de eșapament (EGR) ajută la reducerea emisiilor poluante prin reintroducerea unei părți din gazele de eșapament în cilindri.
  – Sistem ungere: Sistemul de ungere asigură lubrifierea componentelor interne ale motorului, reducând astfel frecarea și uzura acestora.
  – Suport motor – distribuție: Suporturile motorului și ale sistemului de distribuție mențin motorul și componente adiacente în poziție, absorbând vibrațiile și prevenind deteriorarea componentelor.
 3. ELEMENTE SUSPENSIE: Suspensia este sistemul care conectează roțile la caroseria mașinii și are rolul de a asigura o călătorie confortabilă și o bună manevrabilitate a vehiculului.- Amortizor: Amortizoarele absorb șocurile și vibrațiile cauzate de denivelările drumului, oferind un confort sporit pentru ocupanții mașinii și protejând caroseria și componentele mașinii.
  – Arc: Arcurile susțin greutatea vehiculului și permit suspensiei să se adapteze la denivelările drumului, menținând o înălțime constantă a mașinii.
  – Ax: Axul este o componentă a sistemului de suspensie care transmite forța motorului către roți și menține stabilitatea vehiculului pe drum.
  – Ax coloană volan: Axul coloanei de direcție conectează volanul la sistemul de direcție, permițând șoferului să controleze direcția mașinii.
  – Bară stabilizatoare: Bara stabilizatoare este o componentă a sistemului de suspensie care reduce rularea caroseriei și îmbunătățește stabilitatea mașinii în curbe.
  – Braț suspensie: Brațele de suspensie sunt componente care leagă roțile de caroserie și permit mișcarea independentă a roților în funcție de denivelările drumului.
  – Butuc: Butucul este o piesă fixată pe ax și pe care sunt montate roțile, permițându-le să se rotească în jurul axului.
  – Compresor suspensie aer: Compresorul de suspensie pe aer furnizează aer comprimat necesar pentru funcționarea sistemului de suspensie pneumatică, care oferă un control mai bun al înălțimii și o călătorie mai confortabilă.
  – Foaie arc: Foile de arc sunt componente ale sistemului de suspensie cu arcuri laminare și funcționează prin distribuirea sarcinii pe o suprafață mai mare, oferind o suspensie mai stabilă.
  – Fuzetă: Fuzeta este o componentă a sistemului de suspensie care conectează brațele de suspensie, bara stabilizatoare și alte componente, permițând mișcarea și direcționarea roților.
  – Pernă aer: Pernile de aer sunt componente ale sistemului de suspensie pneumatică și funcționează prin umflarea sau dezumflarea cu aer pentru a regla înălțimea și confortul vehiculului.
  – Punte față: Puntea față este ansamblul care include componentele de suspensie, direcție și frânare ale roților din față ale vehiculului.
  – Punte spate: Puntea spate este ansamblul care include componentele de suspensie și frânare ale roților din spate ale vehiculului.
  – Suport arc: Suporturile de arc susțin și fixează arcurile în poziția corectă, asigurând funcționarea optimă a sistemului de suspensie.
  – Suport bară stabilizatoare: Suporturile barei stabilizatoare fixează bara stabilizatoare pe caroserie și permit mișcarea acesteia în timpul manevrelor.
  – Suport etrier: Suporturile etrierelor fixează etrierul (componenta principală a sistemului de frânare) pe punte, permițând etrierului să aplice forța necesară pentru a frâna roata.
  – Valvă pernă aer: Valva pernei de aer controlează fluxul de aer către și dinspre perna de aer, reglând astfel înălțimea și rigiditatea suspensiei pneumatice.
 4. CUTII DE VITEZE: Cutia de viteze este componenta care transmite puterea motorului către roți și permite șoferului să schimbe vitezele în funcție de condițiile de drum și de performanța dorită.- Coroană volantă: Coroana volantă este o piesă dentată care se conectează la volanta motorului și la cutia de viteze, facilitând transferul de putere între motor și cutia de viteze.
  – Cutii de viteze automate: Cutiile de viteze automate schimbă vitezele fără intervenția șoferului, oferind o experiență de condus mai confortabilă și eficientă.
  – Cutii de viteze manuale: Cutiile de viteze manuale necesită ca șoferul să schimbe vitezele manual, utilizând un levier și o ambreiaj.
  – Furcă ambreiaj: Furca ambreiajului este o componentă a sistemului de ambreiaj care permite cuplarea și decuplarea angrenajelor cutiei de viteze.
  – Timonerie: Timoneria este sistemul de transmisie mecanică care conectează levierul de schimbare a vitezelor la cutia de viteze, permițând schimbarea vitezelor.
  – Pompă ambreiaj: Pompa de ambreiaj este o componentă a sistemului hidraulic de ambreiaj care generează presiunea necesară pentru a acționa ambreiajul.
  – Volantă: Volanta este o componentă a motorului care stochează energia cinetică și o transmite către cutia de viteze, asigurând o funcționare mai lină a motorului și a cutiei de viteze.
  – Supapă ambreiaj: Supapa de ambreiaj reglează presiunea hidraulică în sistemul de ambreiaj, asigurând o funcționare optimă a acestuia.
  – Suport cutie: Suporturile cutiei de viteze fixează și mențin cutia de viteze în poziție, absorbând vibrațiile și prevenind deteriorarea componentelor.
 5. ELECTRICE: Componentele electrice ale vehiculului asigură funcționarea, controlul și monitorizarea diferitelor sisteme și dispozitive ale mașinii.- ECU: Unitatea de control electronic (ECU) este computerul central al vehiculului care gestionează și controlează funcțiile motorului, transmisiei și altor sisteme.
  – ECM: Modulul de control al motorului (ECM) este un tip de ECU specializat în controlul funcțiilor motorului, cum ar fi injecția de combustibil și aprinderea.
  – Senzori releu: Senzorii și releele sunt componente care monitorizează și controlează diferite funcții și sisteme ale vehiculului, cum ar fi temperatura motorului, presiunea uleiului și nivelul combustibilului.
  – Sistem avertizare: Sistemul de avertizare include dispozitivele care alertează șoferul în cazul unor probleme sau situații de risc, cum ar fi farurile de ceață, claxonul și luminile de avertizare.
  – Sistem comandă comfort: Sistemul de comandă a confortului include componentele care controlează funcțiile de confort ale mașinii, cum ar fi geamurile electrice, oglinzile reglabile electric și scaunele încălzite.
  – Sistem electric: Sistemul electric al vehiculului include cablurile, siguranțele și disjunctorii care asigură alimentarea și protecția componentelor electrice ale mașinii.
 6. INTERIOR: Componentele interioare ale mașinii contribuie la confortul, estetica și funcționalitatea vehiculului.- Accesorii: Accesoriile interioare includ elemente precum covorașele, husele de scaun și parasolare, care pot îmbunătăți aspectul și confortul interiorului mașinii.
  – Climatizare bord: Sistemul de climatizare a bordului controlează temperatura și umiditatea în interiorul mașinii, oferind un mediu confortabil pentru ocupanți.
  – Scaune și banchete: Scaunele și banchetele sunt componentele principale ale interiorului mașinii, oferind suport și confort pentru ocupanți în timpul călătoriei.
  – Sistem audio: Sistemul audio include componentele care asigură redarea sunetului în mașină, cum ar fi radioul, CD-playerul, difuzoarele și amplificatorul.
  – Tapițerie interior: Tapițeria interioară include materialele și elementele de design care acoperă scaunele, panourile ușilor și plafonul mașinii, contribuind la estetica și confortul interiorului.

  7. TRANSMISIE: transferă puterea de la motor către roți, asigurând tracțiunea și performanța vehiculului în funcție de condițiile de drum și de necesitățile șoferului.

  – Cutie de transfer: Cutia de transfer distribuie puterea motorului între axele față și spate în cazul vehiculelor cu tracțiune integrală sau patru roți motrice, permițând o distribuție optimă a tracțiunii și a performanței.
  – Cardan: Cardanul este o componentă a sistemului de transmisie care transferă puterea de la cutia de viteze sau cutia de transfer către diferențiale, permițând roților să primească forța necesară pentru a se deplasa.
  – Flanșă cardan: Flanșa cardanului conectează cardanul la cutia de viteze și diferențiale, asigurând o transfer eficient al puterii.
  – Diferențial față: Diferențialul față distribuie puterea motorului către roțile față, permițându-le să se rotească la viteze diferite în timpul virajelor, asigurând o tracțiune și stabilitate optimă.
  – Diferențial spate: Diferențialul spate distribuie puterea motorului către roțile din spate, permițându-le să se rotească la viteze diferite în timpul virajelor, asigurând o tracțiune și stabilitate optimă.
  – Haldex: Haldex este un sistem de tracțiune integrală care distribuie puterea între axele față și spate în funcție de necesitățile vehiculului, oferind o tracțiune și stabilitate îmbunătățită.
  – Planetare: Planetarele sunt componente ale diferențialelor care permit roților să se rotească la viteze diferite, asigurând o tracțiune și stabilitate optimă în timpul virajelor și a deplasărilor pe teren accidentat.
  – Suport planetară: Suporturile planetarelor fixează și mențin planetarele în poziția corectă în interiorul diferențialelor, asigurând un transfer eficient al puterii și o tracțiune optimă.

  Prin înțelegerea componentelor și sistemelor unui vehicul, șoferii și proprietarii de mașini pot lua decizii mai informate în ceea ce privește întreținerea și repararea vehiculelor lor. Dezmembrările auto oferă o sursă accesibilă și economică pentru piesele de schimb, asigurând că vehiculele pot fi reparate și întreținute în mod eficient și la un cost redus.

Încheiere

Alegeți Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea pentru toate nevoile dvs. de piese auto și bucurați-vă de avantajele unei game largi de produse, calitate excepțională, prețuri competitive și o platformă online intuitivă și eficientă. Suntem încrezători că veți fi mulțumiți de serviciile și produsele noastre, și vă așteptăm să ne acordați încrederea dvs. Vă mulțumim că ați ales Deztom Dezmembrări Auto Focșani Vrancea!

Vrei să publici un articol publicitar în site-ul invrancea.ro? Scrie-ne prin formularul din pagina de contact!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email