Diaplant Interagro – Partenerul tău de încredere în agricultură

Diaplant Interagro - Partenerul tău de încredere în agricultură

S.C. Diaplant Interagro S.R.L. a fost înființată în anul 1997 cu o tarabă în piață, o Dacie break și un buget obținut din cultivarea legumelor. Cu fiecare an care a trecut, am învățat și am crescut, devenind unul dintre cei mai respectați furnizori de soluții agricole din România.

Experiența noastră de peste 25 de ani în domeniul agricol ne-a ajutat să dezvoltăm o afacere solidă și să ne mărim portofoliul de la an la an. Suntem mereu atenți la nevoile clienților noștri și le oferim consultanță și suport pentru problemele cu care se confruntă în agricultură.

Astăzi, Diaplant Interagro dispune de un depozit central care aprovizionează nu mai puțin de 5 magazine fizice în județul Galați. În plus, suntem prezenți în întreaga țară prin intermediul magazinului nostru online, oferindu-ți acces la produse de calitate în orice moment.

Echipa noastră puternică este formată din ingineri și tehnicieni în agricultură care stau la dispoziția ta cu sfaturi și recomandări personalizate. Indiferent dacă ești fermier profesionist sau mic gospodar, avem soluții adecvate pentru tine. Colaborăm, de asemenea, cu societăți comerciale din toată țara, demonstrând astfel că suntem un partener de încredere pentru toți cei implicați în agricultură.

Politica noastră este simplă: produse de calitate la prețuri mici. Ne mândrim cu faptul că oferim o selecție vastă de produse agricole esențiale, inclusiv semințe de înaltă calitate, pesticide eficiente, sisteme de irigatii moderne, îngrășăminte de încredere, turba pentru răsaduri, folie pentru solarii, ambalaje și multe altele.

Pentru noi, satisfacția ta este prioritatea noastră. De aceea, te invităm să nu ne crezi pe cuvânt și să intri în magazinele noastre, fie fizice, fie online, pentru a te convinge singur de calitatea produselor noastre. În plus, experiența de cumpărare este simplă și rapidă, iar livrarea se realizează prompt și în siguranță.

Vizitează magazinul nostru online pe diaplant.ro și descoperă întreaga noastră gamă de produse agricole. Avem tot ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta afacerea agricolă sau pentru a-ți întreține grădina cu grijă și pasiune. Fii alături de Diaplant Interagro, partenerul tău de încredere în agricultură!

Pentru orice întrebări, sfaturi sau asistență, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru tine!

Vrei să-ți promovezi afacerea cu un articol publicitar pe site-ul nostru? Nu ezita să ne contactezi, suntem aici pentru a te ajuta!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email