Drumul Mausoleelor pe Motocicletă Ediția a 5-a 8 Iulie 2023

Stimați participanți și iubitori de motociclete,

Suntem încântați să vă împărtășim experiența extraordinară pe care am trăit-o în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului „Drumul Mausoleelor pe Motocicletă”. În dimineața zilei de sâmbătă, 9 iulie, ne-am adunat în fața Casei de Cultură „MC. C. Giurescu” din Odobești, alături de zeci de pasionați de motociclete.

La ora 10 dimineața, am pornit pe traseul de 140 de kilometri care leagă Mausoleele MărășeștiMărăști și Soveja.

Ajungând la Mausoleul Mărășești, motocicliștii au depus  coroane de flori în memoria eroilor noștri, aducând astfel un omagiu adânc și respectuos celor care s-au jertfit pentru țară. Gesturile au fost pline de emoție și recunoștință, înțelegând importanța de a cinsti trecutul și a păstra vie amintirea celor ce ne-au precedat. Din cauza ploii insistente, ne-am oprit totuși la acest Mausoleu, de la care s-a facut retur către Focșani.

Pe lângă experiența comemorativă, am avut parte și de o atmosferă plină de bucurie și camaraderie. În fața Casei de Cultură din Odobești, partenerii ATVRom, Motul și Crama Sarba Odobesti,au desfășurat o  tombolă plină de premii apreciate. Momentul acesta a adus o notă suplimentară de distracție și entuziasm.

Suntem mândri să constatăm că evenimentul „Drumul Mausoleelor pe Motocicletă” a devenit o tradiție în județul nostru. În fiecare an, ne reîntâlnim pentru a celebra spiritul de aventură, pasiunea pentru motociclism și pentru a păstra vie memoria eroilor noștri.

Vă mulțumim că ați făcut parte din această experiență extraordinară și vă așteptăm cu brațele deschise în anii următori pentru a continua să aducem onoare și respect eroilor noștri și prin pasiunea dumneavoastră pentru motociclism.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email