Dupa prestatiile de exceptie de la emisiunea "Romanii au talent", Laura Bretan face acum furori in Statele Unite ale Americii.
Dupa prestatiile de exceptie de la emisiunea “Romanii au talent”, Laura Bretan face acum furori in Statele Unite ale Americii.

Laura Bretan a aparut marti seara in fata juriului de la “America’s Got Talent”, unde a primit aprecieri extraordinare si a fost trimisa cu ajutorul butonului auriu direct in semifinale concursului.

Momentul Laurei Bretan a fost unul atat de incarcat de emotie, incat la final aceasta a izbucnit in lacrimi, coplesita de aplauzele publicului. “Nu o sa uitati niciodata vocea Laurei Bretan”, este mesajul care apare langa un video postat pe pagina de Facebook a show-ului.

“Nu pot sa cred ca s-a intamplat asta. Nu credeam ca o sa poti sa vorbesti macar, dar nu am auzit niciodata asa ceva in toti acesti ani de cand fac acest show. E incredibil, a fost un moment special”, i-a spus Simon Cowell.

Momentul culminant a fost cand Mel B a apasat pe butonul auriu, trimitand-o astfel pe Laura Bretan direct in semifinalele concursului american. “Mi s-a ridicat parul pe mine si ai doar 13 ani. Cred ca show-ul o sa-ti schimbe viata, iar eu o sa-ti schimb viata chiar acum”, i-a spus Laurei, dupa care a mers pe scena sa o incurajese si sa o imbratiseze.

You’ll never forget Laura Bretan’s voice.

Posted by America’s Got Talent on Tuesday, May 31, 2016

Articole relaționate