Eveniment Trekking „La Pas” prin Odobești, 17 septembrie 2023 ora 10:00

🌿🍇Dacă sunteți pasionați de trekking și vreți să explorați frumusețea și bogăția naturii, vă propunem un traseu unic, care vă va purta prin cele mai pitorești vii din Odobești.

Pe durata acestui trekking de 10 km, vom avea plăcerea de a arbora cele 3 steaguri: al României, al Uniunii Europene și, desigur, steagul orașului Odobești. Aceste steaguri reprezintă valorile pe care le susținem și ne mândrim să le afișăm.

Pe lângă frumusețea peisajelor și a aerul proaspăt, veți avea ocazia să vizitați Crama Sarba, unde vă așteaptă o degustare de must. Veți putea savura gustul dulce și răcoritor al acestui produs proaspăt, o adevărată bucurie pentru papilele gustative.

La finalul traseului, vă vom purta într-o călătorie fascinantă prin povestea vinului. Vom explora originile sale, tradițiile și pasiunea care se ascunde în spatele fiecărei sticle. Pentru a încheia ziua într-un mod distractiv, vă invităm să participați la tombola noastră, unde puteți câștiga premii atractive.

Evenimentul ,,La pas prin viile domnești Odobești” va avea loc pe data de 17 septembrie, începând cu ora 10:00. Punctul de întâlnire va fi în fața Centrul de Informare Turistică Odobești.

Vă așteptăm cu nerăbdare să ne petrecem o zi de neuitat în mijlocul naturii, explorând viile domnești Odobești și savurând frumusețea acestor peisaje unice. Haideți să facem un pas în lumea viticulturii și a vinului și să creăm amintiri de neuitat!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email