Explorând Viile Domnești Odobești: O Zi de Trekking și Vinărit în Inima Naturii

Trekking la pas prin Odobesti Dima Valentin Georgian Mocanu

Pasiunea pentru natură și aventură a fost pe deplin satisfăcută într-o zi de trekking deosebită prin Odobești. După eveniment, nu putem să nu împărtășim experiența unică pe care am avut-o în mijlocul acestor peisaje de vis, la evenimentul „La pas prin viile domnești Odobești”.

Am pornit într-o călătorie de 10 kilometri prin frumoasele vii din Odobești. Și, pentru că suntem mândri de valorile noastre, nu am uitat să purtăm cu mândrie cele trei steaguri: al României, al Uniunii Europene și, desigur, steagul orașului Odobești. Ele simbolizează tot ce ne este drag și suntem bucuroși să le afișăm cu onoare.

Pe lângă pasionații de natură, evenimentul a beneficiat și de prezența unor sportivi de performanță. Printre aceștia s-au numărat Mirela Tugurlan Dantis, Bogdan Alexandra Andreea, Catalin Paraschiveanu și Alin Moldoveanu. Prezența acestor sportivi a adăugat o notă specială evenimentului, oferindu-le participanților oportunitatea de a interacționa și de a învăța din experiența acestor campioni. Cu toții au contribuit la crearea unei atmosfere prietenoase și motivante pe tot parcursul traseului, ceea ce a făcut din această zi de explorare o experiență de neuitat.

Pe parcursul traseului, am fost încântați de peisajele frumoase și aerul proaspăt. Am savurat momente de neuitat în mijlocul naturii și am avut șansa de a vizita Crama Șarba. Aici, ne-a așteptat o degustare delicioasă de must și struguri.

Am fost conduși de către domnul ing. Stănciulescu Alexandru printr-o călătorie fascinantă prin povestea vinului. Am aflat despre originile sale, tradițiile vinăritului și pasiunea care stă în spatele fiecărei sticle. A fost o lecție despre măiestria vinăritului, care ne-a captivat complet.

Și pentru că distracția nu trebuie să lipsească, am avut ocazia de a participa la o tombolă plină de premii atractive. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar câștigătorii au plecat acasă cu zâmbete mari pe buze.

Evenimentul „La pas prin viile domnești Odobești” a avut loc pe data de 17 septembrie, începând cu ora 10:00. Punctul de întâlnire a fost în fața Centrului de Informare Turistică Odobești, iar peste 100 de participanți au făcut această zi de neuitat.

În încheiere, trebuie să spunem că această experiență ne-a adus mai aproape de natură, de tradiții și de frumusețea autentică a viei. A fost o zi în care am creat amintiri speciale și am sărbătorit valorile care ne definesc. Haideți să ne aventurăm împreună în lumea viticulturii și a vinului și să continuăm să trăim astfel de momente minunate în mijlocul naturii. Ne vedem la următorul eveniment, pregătiți pentru noi aventuri!