Ferestre de Top pentru Case Pasive de la Echipa de Tâmplărie Focșani

Ferestre de Top pentru Case Pasive de la Echipa de Tâmplărie Focșani

Echipa de Tâmplărie Focșani, parte a companiei TEHNOSERV PRO SRL, este o organizație tânără și dinamică, înființată în 2005. Suntem cunoscuți pentru respectarea riguroasă a standardelor industriei și a nevoilor consumatorilor noștri. Echipa de Tâmplărie Focșani este sinonimă cu calitatea și seriozitatea în lumea tâmplăriei.

Casele pasive, adesea numite „Casele viitorului” de către experții în construcții, reprezintă un nou trend în industria construcțiilor. Acestea sunt structuri cu un consum foarte redus de energie, care asigură un climat interior optim, atât vara cât și iarna, fără a necesita o sursă convențională de încălzire. Tot mai mulți clienți sunt interesați de ferestre pentru case pasive, iar noi răspundem acestei cereri cu o gamă variată de soluții constructive.

Oferta noastră cuprinde modele de ferestre pentru case pasive precum Salamander bluEvolution 82, ADF Design, ADF Exclusiv, ADF Design Alu și ADF Premium. Aceste ferestre, concepute special pentru case pasive, optimizează consumul de energie și îmbunătățesc confortul termic și fonic al locuinței.

Fiecare dintre ferestrele noastre pentru case pasive este echipată cu geam termoizolant cu grosime între 24 mm – 60 mm, care ajută la menținerea temperaturii interioare optimale, indiferent de anotimp. În plus, oferim o gamă largă de accesorii pentru ferestre, inclusiv rulouri exterioare din aluminiu, obloane cu lamele fixe și mobile, jaluzele și rolete.

Toate produsele noastre, inclusiv ferestrele pentru case pasive, beneficiază de garanții de până la 10 ani, demonstrând angajamentul nostru pentru calitate și durabilitate. Suntem convinși de calitatea produselor noastre și oferim servicii post-garanție pentru toate produsele noastre.

Ne puteți vizita la adresa: Str. Piața Victoriei, nr.11, Focșani, Vrancea (în sensul giratoriu de la Lidl – fosta Autogară). De asemenea, ne puteți contacta la numărul de telefon 0237 212 494 sau prin email la office@echipadetamplarie.ro.

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul nostru https://echipadetamplarie.ro/ sau pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/echipa.de.tamplarie.

Investiți în casa viitorului cu ferestre pentru case pasive de la Echipa de Tâmplărie Focșani. Vă așteptăm cu drag!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email