Ferestre PVC Salamander

Ferestre PVC Salamander

Vă prezentăm un nou produs – Ferestre PVC Salamander bluEvolution 82. Acesta este un produs oferit cu încredere de Echipa de Tâmplărie din Focșani, divizia de tâmplărie PVC și aluminiu a companiei TEHNOSERV PRO SRL.

Ferestre PVC Salamander bluEvolution 82: O abordare inovatoare pentru izolare termică

Produsul „Ferestre PVC Salamander bluEvolution 82” se distinge prin soluțiile inovatoare adoptate în domeniul izolării termice. A fost proiectată pentru a corespunde cerințelor stringente de eficiență energetică, având o adâncime de construcție de 82mm, 6 camere de izolare și 3 garnituri de izolare. Detalii mai multe puteți găsi pe site-ul oficial Salamander România.

Securitate și durabilitate

Produsul „Ferestre PVC Salamander” este caracterizat de securitate și durabilitate. Fereastra este rigidizată cu oțel zincat de 2 mm, sporind astfel rezistența și durabilitatea sa. De asemenea, este echipată cu feronerie antiefracție și ventilație economică, asigurând un grad înalt de securitate pentru locuința dumneavoastră.

Geam termoizolant de calitate

Unul dintre aspectele remarcabile ale Ferestrei Salamander bluEvolution 82 este geamul termoizolant triplu de 48 mm cu bagheta caldă Thermix, care aduce un plus de izolare termică. Acesta este un detaliu important care contribuie la eficiența energetică generală a ferestrei.

Personalizare

Ferestre PVC Salamander bluEvolution 82 sunt concepute pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale casei dumneavoastră, oferind posibilitatea de personalizare.

Despre noi

Echipa de Tâmplărie Focșani, marca firmei SC. TEHNOSERV PRO SRL, este o companie tânără și dinamică, înființată în 2005. Ne ghidăm după principiul respectului față de criteriile și exigentele pieței, calitatea și seriozitatea fiind elemente cheie ale companiei noastre.

Produse și servicii

Oferim o varietate de produse și servicii, printre care ferestre și uși din PVC și aluminiu, echipate cu geam termoizolant cu grosime între 24 mm – 60 mm. De asemenea, oferim accesorii pentru ferestre, precum rulouri exterioare din aluminiu, obloane cu lamele fixe și mobile din aluminiu, jaluzele, rolete și glafuri din PVC și aluminiu.

Contact

Pentru mai multe detalii tehnice, nu ezitați să ne vizitați la adresa Str. Piața Victoriei, nr.11, Focșani, Vrancea, să ne sunați la numărul de telefon 0237 212 494 sau să ne trimiteți un email la office@echipadetamplarie.ro.

În final, vă încurajăm să vă abonați la canalul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noastre produse și servicii. Descoperiți inovația cu Ferestre PVC Salamander de la Echipa de Tâmplărie Focșani!

De asemenea, dacă doriți să vă promovați afacerea cu un articol publicitar pe site-ul nostru, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email