Vineri, 22 ianuarie 2016, Sala de lectură și internet a Bibliotecii Județene Vrancea din strada Maior Sava  numărul 4 vă invită, începând cu ora 12.00,  să luați parte la prelegerea Focșanii și Unirea susținută de invitatul nostru special, domnul profesor de istorie Cezar Cherciu, care s-a alăturat inițiativei colectivului Sălii de Lectură de a sărbători 157 de ani de la Unirea din 1859. Invitați la acest eveniment sunt și membrii Asociației Nevăzătorilor din România, Filiala interjudețeană Buzău-Vrancea, președinte Dorina Nanu. Cu acest prilej,  partenerii noștri de la Asociația Nevăzătorilor vor marca acest eveniment istoric printr-un moment de cântec și poezie. Cei care ne vor păși pragul vor fi întâmpinați de o expoziție dedicată Micii Uniri.

Vă așteptăm să luați parte la o evocare de suflet a celui dintâi act istoric al înfrățirii politice a neamului românesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Monumentul Independenței din Focșani Coperta

Monumentul Independenței din Focșani

5 / 5 ( 12 votes ) Monumentul Independenţei din Focșani este situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr.15. Monumentul independenței fost ridicat