Miercuri, plutonier major Ghinea Marius și plutonier adjutant Popescu Ciprian din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, au intervenit în sprijinul colegilor pompieri de la ISU Vrancea pentru limitarea efectelor incendiului care se manifesta la acoperișul unei case din satul Dragosloveni, comuna Soveja.
Până la încheierea acțiunii pompierilor, patrula de jandarmi a asigurat zona și a creat un perimetru de siguranţă pentru cetățeni.

Plutonierul major Ghinea Marius nu este la prima intervenție de acest gen, el acționând și în luna februarie a acestui an într-o situație similară, în comuna Soveja. Faptul că și-a îndeplinit stagiul militar obligatoriu în cadrul unei unități de pompieri, ca militar în termen, îi este de folos în aceste situații, fiind familiarizat cu modul de acțiune. Implicarea sa pe timpul executării misiunilor nu a rămas neremarcată, iar Marius a fost decorat în anul 2018 de Președintele României cu Crucea Națională “Serviciul Credincios”, pentru participarea la căutarea unei persoane surprinse de avalanșă în Cheile Tișiței.

 

Articole relaționate

August artistic Focșani 2021

🌞 E vară… e vremea vacanței, a luminii, a bucuriei, a zâmbetelor și a jocului‼️ ✅Primăria Municipiului Focșani organizează în zilele libere

Cod Roșu Hidrologic Vrancea

Cod Roșu Hidrologic Vrancea „În intervalul 19 iunie a.c., ora 20:00 – 20 iunie ora 09:00, se anunţă creşteri importante de debite