Geluri de duș Dermomed Italia

Geluri de duș Dermomed Italia
Geluri de duș Dermomed Italia
Geluri de duș Dermomed Italia

Ați ajuns aici pentru a afla mai multe despre Geluri de duș Dermomed Italia, dar înainte să aflăm despre ce este gelul de duș

Gelul de duș este un produs lichid care este folosit pentru a curăța corpul în timpul dușului. Nu trebuie confundat cu săpunul lichid, care conține ulei saponificat. V-ați întrebat vreodată de ce sunt atât de populare gelurile de duș? Unul dintre motive este că gelurile de duș au un pH mai mic decât săpunul tradițional, iar acest lucru face ca gelurile de duș să fie mai blânde cu pielea dumneavoastră.

Dermomed Italia

Marca Dermomed aparține companiei italiene Italchimica, cu sediul în Padova. În mai puțin de 20 de ani a reușit să câștige credibilitate și încredere în sectoarele de curățenie profesională I&I și HO.RE.CA. Italchimica a fost întotdeauna dedicată inovației, calității și căutării constante a excelenței.

Geluri de duș Dermomed Italia

Dermomed Italia produce geluri de duș cu Aloe și rodie, Cașmir și Orhidee, Frangipani și Piersică, Ghimbir și Hibiscus, Argan, Mosc Alb, Talc și Iris, până la gel de duș cu Karite și Migdale.

De unde pot cumpăra Geluri de duș Dermomed

Magazinul Italian Supermarketitalian.ro comercializeaza geluri de duș Dermomed Italia. De asemenea, in oferta magazinului italian se mai află și alte produse din categoria săpun lichid Dermomed, parfum Dermomed, deodorant Dermomed sau săpun intim Dermomed.

Despre magazinul italian Supermarketitalian.ro

Magazinul italian SuperMarketItalian.ro a luat naștere în 2017, când ne-am dorit ca produsele italiene de calitate să ajungă în casele cât mai multor iubitori de ai stilului de viață din Italia. Oferim o gamă largă de produse de la cei mai buni producători italieni și ne asigurăm în permanență că avem atât prețuri cât și servicii bune pentru clienții noștri.

Mărcile italiene sunt bine cunoscute atât în străinătate, cât și în România. Suntem bucuroși să aducem mărcile italiene, atât de cunoscute în străinătate, cât și în România, direct din țara de origine, astfel încât calitatea produselor noastre să fie 100% de origine italiană.

Doriți să cumpărați produse importate direct din Italia la prețuri și mai reduse? Ei bine, deținem un depozit local și vă oferim posibilitatea de a cumpăra produse importate direct din Italia, în regim de distribuție, la prețuri foarte avantajoase!

Concluzie

Alege geluri de duș Dermomed Italia pentru igiena ta zilnică sau ca un cadoul perfect pentru cei dragi ție! Gelurile de duș Dermomed comercializate de către Magazinul Italian Supermarketitalian.ro sunt disponibile într-o varietate de parfumuri pentru a se potrivi tuturor gusturilor. De la parfumuri răcoritoare și revigorante la parfumuri florale, fructate și calde, există un parfum pentru fiecare.

Informații de contact

  • vânzări en detail –  https://supermarketitalian.ro/
  • vânzări en gros – https://distribuitori.supermarketitalian.ro/
  • Telefon: +40 744 430 244
  • Email: contact@supermarketitalian.ro
  • Adresa: Str. Maior Gheorghe Sava, Nr. 12C, Focșani, Vrancea
Facebook
WhatsApp
Twitter
Email