fbpx

GS Mobile Focsani – Service profesional telefoane mobile

GS MOBILE FOCȘANI
Reparații rapide telefoane, tablete și gadget-uri

Telefoane mobile

Indiferent dacă este vorba de un ecran crăpat, de daune cauzate de apă, de probleme legate de software sau de orice altă formă de defecțiune - dacă telefonul dvs. are o problemă ... avem o soluție pentru asta. Acceptăm toate tipurile de telefoane și daune.

Tablete

Dacă tableta dvs. a fost trântită, crăpată, stropită sau toate cele de mai sus - permiteți-ne să vă ajutăm. Tehnicienii noștri sunt instruiți să deservească o varietate de probleme diferite pe care le întâmpină tabletele. Adu-ți tableta astăzi pentru o evaluare de la unul dintre tehnicienii noștri certificați.

Calculatoare

Dacă computerul dvs. se confruntă cu probleme - ați ajuns la locul potrivit. GsMobile poate depana laptop-uri, precum și computere desktop. Atât problemele hardware cât și cele software. Opriți-vă astăzi și discutați cu unul dintre tehnicienii noștri certificați.

Console jocuri

Daca ai ajuns aici înseamnă ca ai o consolă Playstation / Wii / XBOX 360 pe care vrei s-o modezi sau să o repari. Te așteptăm la noi pentru că te putem ajuta cu siguranță.

Articole relaționate

Oferta vanzare rachita din productie proprie

Societate comerciala din comuna Suraia, judetul Vrancea, vinde rachita din productie proprie. Telefon: 0726168107 Email: cosurirachita@gmail.com Site: https://cosuriderachita.validsoftware.ro Sună acum!

Tineri absolvenți la Jandarmeria Vrancea

Șase tineri absolvenți ai ,,Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi” din Fălticeni au intrat în rândul oamenilor de arme fiind repartizaţi la Inspectoratul