GS MOBILE FOCȘANI
Reparații rapide telefoane, tablete și gadget-uri

Telefoane mobile

Indiferent dacă este vorba de un ecran crăpat, de daune cauzate de apă, de probleme legate de software sau de orice altă formă de defecțiune - dacă telefonul dvs. are o problemă ... avem o soluție pentru asta. Acceptăm toate tipurile de telefoane și daune.

Tablete

Dacă tableta dvs. a fost trântită, crăpată, stropită sau toate cele de mai sus - permiteți-ne să vă ajutăm. Tehnicienii noștri sunt instruiți să deservească o varietate de probleme diferite pe care le întâmpină tabletele. Adu-ți tableta astăzi pentru o evaluare de la unul dintre tehnicienii noștri certificați.

Calculatoare

Dacă computerul dvs. se confruntă cu probleme - ați ajuns la locul potrivit. GsMobile poate depana laptop-uri, precum și computere desktop. Atât problemele hardware cât și cele software. Opriți-vă astăzi și discutați cu unul dintre tehnicienii noștri certificați.

Console jocuri

Daca ai ajuns aici înseamnă ca ai o consolă Playstation / Wii / XBOX 360 pe care vrei s-o modezi sau să o repari. Te așteptăm la noi pentru că te putem ajuta cu siguranță.

Articole relaționate