Vineri, 12 februarie 2016, s-a deschis la Focșani Mall,  magazinul HUNGARO KIDS – un  magazin specializat cu hainuțe și accesorii pentru copiii cu vârsta între 0 și 14 ani, dedicat copiilor și părinților, deopotrivă.

Un spațiu cochet, amenajat cu eleganță, care pune în valoare hăinuțele și accesoriile pentru copii. Aceste hăinuțe sunt o combinație utilă între materialele naturale și croiala unică, pentru că o parte din produsele existente sunt făcute la comandă de către HUNGARO KIDS.

Veți găsi aici pachete speciale și mărturii pentru botez, ce pot fi personalizate la comandă. Rochițe, fustițe, bluze, paltonașe, tricouri, cămăși, pantaloni, blugi, papioane, încălțări și o mulțime de culori, combinații de materiale sau croieli, dar și haine asortate mamă și fiică  pentru ocaziile în care puteți pune în valoare  frumoasa legătură dintre mamă și copil, într-un mod jucăuș sau original.

”Ne dorim ca toți cei care își fac cumpărăturile în magazinul nostru, să plece mulțumiți. Să înțeleagă că hăinuțele sunt unice și scot în evidență veselia, culoarea și creativitatea copilăriei. HUNGARO KIDS este un brand românesc și le putem  satisface mai ușor dorințele clienților noștri printr-o comunicare directă, de ambele părți.

Programul nostru zilnic, între ora 10.00 și ora 22.00, permite oricui să cumpere daruri utile, de calitate și la prețuri rezonabile, făcând bucurii frumoase fetițelor și băiețeilor care sunt în pas cu moda. ” –  Olivia Ungureanu, manager HUNGARO KIDS.

Puteți intra pe pagina de Facebook HUNGARO KIDS pentru a urmări noutățile apărute și ofertele magazinului nostru –  https://www.facebook.com/hainute.hiphungaro iar până pe 14 februarie, puteți obține un voucher de cumpărături de 50 lei, dacă faceți cumpărături în valoare de minim 100 de lei din magazinul HUNGARO KIDS din Focsani Mall.

Magazinul HUNGARO KIDS este situat vis-a-vis de C&A în Focșani Mall și vă așteptă în fiecare zi cu produse speciale pentru copilul dvs.

GALERIE FOTO:

Articole relaționate