Astăzi, 22 august 2019, Primăria Focșani a semnat contractul de prestări servicii și execuție pentru lucrările aferente obiectivului “Reabilitare Pasaj Cinematograf Balada”. Astfel, centrul municipiului nostru va fi în curând înfrumusețat, prin reabilitarea unui alt perimetru important din zona Pieței Unirii.

Refacerea piațetei va cuprinde mai multe categorii de lucrări, printre care amenajarea unor locuri de recreere pentru pietoni și o esplanadă în jurul fântânii decorative, înconjurată de spaţii verzi şi mobilier stradal, realizarea unei instalaţii moderne de iluminat specific caracterului zonei, instalarea unui sistem de supraveghere video şi dotarea zonei cu mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi sau ziduri decorative).

Accesul cu zonele adiacente se va face prin amenajarea unor alei pietonale și pasaje de acces pavate cu plăci de andezit. De asemenea, vom pune în valoare elementele artistice ale zonei prin refacerea în întregime a lucrării având ca temă Hora Unirii, pornind de la modelul deja existent.

 

Articole relaționate

August artistic Focșani 2021

🌞 E vară… e vremea vacanței, a luminii, a bucuriei, a zâmbetelor și a jocului‼️ ✅Primăria Municipiului Focșani organizează în zilele libere

Cod Roșu Hidrologic Vrancea

Cod Roșu Hidrologic Vrancea „În intervalul 19 iunie a.c., ora 20:00 – 20 iunie ora 09:00, se anunţă creşteri importante de debite