Primăria Orașului Odobești, Județul Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului Resurse Umane.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă in specialitate administrație publică sau juridică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

[sociallocker]

 

  • 10 aprilie 2014, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Odobești, Județul Vrancea, din str. Libertații, nr. 113, telefon 0237/675.224, interior 221.

Sursa: http://posturi.gov.ro/post/inspector-asistent-primaria-orasului-odobesti-judetul-vrancea/

[/sociallocker]

 

Articole relaționate