Primăria Comunei Negrilești, Județul Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Compartimentului Agricol din aparatul de specialitate al Primarului.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agricultură sau silvicultură;
  • cunoștințe operare PC: nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 martie 2014, ora 10:00: proba scrisă;
  • 19 martie 2014, ora 14:00: proba interviu.

 

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Negrilești, Județul Vrancea, telefon 0237/267.290.

Sursa: http://posturi.gov.ro/post/inspector-debutant-2-primaria-comunei-negrilesti-vrancea/

Articole relaționate