Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Focşani, Județul Vrancea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant la Birou stare civilă din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Focşani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic sau administrație publică.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 08 august 2016, ora 10:00: proba scrisă;
  • 10 august 2016, ora 14:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Focşani, Județul Vrancea, din str. Cuza Vodă, nr. 56, telefon 0237/616.521.

Sursa: posturi.gov.ro

banner sprijin pentru locurile de munca

Articole relaționate

Ofertă angajare Autovip Focșani

Ofertă angajare Autovip Focșani

Autovip Focșani angajează: – responsabil parc auto și șef atelier; – șofer categoria D; – mecanic auto. Pentru mai multe detalii ne puteți